1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

cr3 lite programowanie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez lucas29, Sierpień 26, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. lucas29

    lucas29 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hejka
    wlutowalem chip w konsole i teraz za chorobe nie wiem co zrobic i jak to oprogramowac, moze ktos pomoc??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odczytales i zapisales nand w konsoli? Masz jakiś programator?

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. lucas29

    lucas29 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jr v2, nie odczytalem nand, w sumie nie za bardzo moge bo mam czarny ekran po wlutowaniu chipu.

    zaprogramowalem chip, ustawilem, zworki, chip swieci na zielono ale na ekranie nic.
     
  5. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Człowieku może najpierw poczytaj jak się robi rgh.
    Najpierw się odczytuje nand bo to podstawa.
     
  6. lucas29

    lucas29 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no dobrze mam tylko jr v2 moge za pomaca tego wgrac nand bez lutowania dodatkowych kabli?
     
  7. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Nie da się, musisz podłączyć płytę z programatorem, następnie odczytać nand , a potem wygenerować IMAGE (XELL), a w kolejności dalej ten wygenerowany XELL wgrać w NAND, z opisu wynika że to ci brakuje żeby Xell i boot się pokazał.
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    [​IMG]

    Oddaj komuś kto wie co robi bo widzę że błądzisz ...
     
  9. lucas29

    lucas29 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    daj sie czegos nauczyc, jakiegos pomocnego linka bys wstawil bo robie to pierwszy raz.
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Najpierw sie szuka i czyta...

    http://xboxforum.pl/artykuly-196/tutorial-rgh-na-czipie-coolrunner-150698/
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum