1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Crackdown a dysk

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez streetfighter23, Luty 20, 2010.

  1. streetfighter23

    streetfighter23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    od razu przejde do rzeczy, nie moge zainstalowac crackdowna na dysku. Czy to jest jakis problem z plyta (raczej nie z dyskiem bo z 3 gry juz na nim mam a jest jeszcze 89gb wolnego) czy poprostu sie jej nie da zainstalowac ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Powiedz coś więcej. Jaki jest błąd/problem?
    Opisz to dokładniej.
     
  4. grzesiuzz

    grzesiuzz XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2008
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Sącz/Szczecin
    Jeżeli to nie wina dysku, to musi to być płyta...
     
  5. streetfighter23

    streetfighter23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    plyta stan idelany, jak wybieram "zainstaluj na dysku" wyskakuje "nie mozna zainstalowac tej gry na dysku"
     
  6. chudas94

    chudas94 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mysłowice
    Crackdown'a się raczej nie da zainstalować na dysku.
    Miałem nowego i dysk też nowy (z zestawu premki) i się też nie da, a inne gry normalnie. (grę miałem nową)
     
  7. streetfighter23

    streetfighter23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dzieki, temat do zamkniecia
     
  8. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    To znaczy,że nie wszystkie gry na x-a da się instalować na dysku?:O
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    crackdown to stara gra i w jej przypadku moze nie byc takiej mozliwosci.
     
  10. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    A to wyjątek,czy są jeszcze inne takie gry?Jak tak to możesz podać,albo czy jest jakaś lista?
     
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Ja z inną grą która nie da sie zainstalować się jeszcze nie spotkałem
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    napewno nie mozna skopiowac gier z x1
     
  13. snah

    snah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A mi się przed banem jeszcze Crackdown zainstalował o.0 Więc to nie wina starości chyba.
     
Wczytywanie...

Poleć forum