1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

crash bandicot wrath of cortex

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez krakatoa, Marzec 13, 2014.

  1. krakatoa

    krakatoa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam mam problem z xbox 360 slim 4 gb. Kupiłem starą grę crash bandicot wrath of cortex probuję uruchomić i pojawia się komunikat że " aby można było grać ww xbox games 1 wersji konsoli nalezy podłączyć dysk twardy dla konsoli 360". wyczytałam na internecie ze mozna zatsąpić dysk twardy pendrive 8gb. Sformatowałem go z xboxa, i widzi go. pytanie czy jak dokupie dysk do xbox 360 slim to czy gra bedzie działac. Nie interesuje mnie żadne przerabianie na pirata.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak, gry z XBOX'a pierwszej generacji działają tylko na emulatorze na wewn. dysku.
    Czy ten Crash pójdzie ,nie wiem - musisz sprawdzić na liście gier kompatybilnych z tym emu.
     
  4. krakatoa

    krakatoa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ok. To mam kolejną serię pytać :p. nigdy nie używałem x-boxa wiec pytania będą pewnie dziecinne. W każdym razie czy to oznacza że muszę koniecznie dokupić dysk do xbox 360 z tym emulatorem czy ten emulator się ściąga z x-box life?i czy nie ma innej możliwości np wgrać to jakoś na pendrive. Z góry dzięki za odpowiedz ^^
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  6. krakatoa

    krakatoa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ok już zrozumiałem jeszcze 2 pytanie. Rozumiem że do każdej innej nowej gry wystarczy pendrive? i czy to JTAG/RGH to nie jest cos w rodzaju piracenia xboxa?
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    RGH to przeróbka pozwalająca na grę z dysku/pendrive 'a bez posiadania płyty w napędzie.

    Tego pytania nie rozumiem:
     
  8. krakatoa

    krakatoa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    miałem na myśli że nowsze gry nie będą wymagały żadnych dysków. Wystarczy pendrive 8 gb który podłączyłem do xboxa i na nim zapisywać savy. A jak przerobie tak to RGH to czy będę mógł korzystać z internetu z xboxa?
     
  9. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na save'y Ci wystarczy spokojnie 8GB.
    Na RGH nie ma XBOX LIVE. Jest za to LINK - uboższa odmiana XBL - tyle ,że za darmo :D - tutaj lista gier w które można zagrać na LINK'u: http://xboxforum.pl/link-246/lista-gier-posiadajacych-system-link-178288/
    Bez HDD wewn. nie zagrasz np. w BF4.
     
  10. krakatoa

    krakatoa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    na tej liście nie widzę crasha albo został pominiony albo nic z tego. W każdrym razie dziekię wielkie za pomoc i szybkie odpowiedzi. Dzięki i pozdrawiam.
     
  11. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Crash jest na liście kompatybilności. Sam w niego grałem.
     
  12. krakatoa

    krakatoa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to musiałem przeoczyć to zapytam jeszcze raz- gdy kupię te dysk i zgram ten emulator- to czy będę mógł się bez obaw łączyć z internetem? czy to będzie coś w rodzaju piractwa :p.
     
  13. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    No z xbl bedziesz mógł.

    Ten emu jest oficjalnie przez M$ wydany
     
  14. krakatoa

    krakatoa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ok to super. własnie wyczytałem gdzies ze wystarczy podpiąc dysk odpalić gre i sam powinien zapytac czy ma ściągnąć emulator. Czy jest taka mozliwość? jeżeli nie to rozumiem ze wystarczy wypalic na płytkę czy pendrive i zainstalować na dysk.

    Edit:

    ok już chyba się wszystkiego dowiedziałem. Troche poszperałem Dzięki jeszcze raz za pomoc i Pozdrawiam.
     
  15. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Od podziekowan na forum jest PRZYDATNE po prawej str kazdego posta.
    Problem rozwiazany wiec zamykam.

    Wysłane z tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum