1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Crash Course 2 blad podczas aktualizacji.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez malina19941, Luty 1, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. malina19941

    malina19941 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2014
    Posty:
    81
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rajcza
    Witam. Wlaczam ta gre i wyskakuje mi okno ze musze aktualizowac gre , tak wiec robie , klikam 'pobierz' i podczas sciagania wyskakuje blad : 40a3 0000 d080 0200 8007 0570. Wie ktos cos moze na ten temat ?

    Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ixikus

    ixikus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    159
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    1. Czy na pewno masz połączenie sieciowe ?
    2. Wyczyść pamięć podręczną dla pewności z 2-3 razy
    3. Na pewno masz wystarczająco miejsca na dysku ?
     
    1 osoba to lubi.
  4. malina19941

    malina19941 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2014
    Posty:
    81
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rajcza
    Tak polaczenie na 100% jest , jak wyczyscic ta pamiec ? , miejsce na dysku jest .:confused:

    Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. White9

    White9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    52
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak wejdziesz w ustawienia pamięci klikasz chyba "Y" i masz tam ową opcję.
     
    1 osoba to lubi.
  6. malina19941

    malina19941 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2014
    Posty:
    81
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rajcza
    Pomoglo wyczyszczenie pamieci. Dzieki wielkie :)

    Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum