1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Crash konsoli przy podłączaniu się do hosta w LINKu.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kmmepl, Grudzień 22, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kmmepl

    kmmepl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    No więc mam taki problem że, gdy próbuje sie połączyć do jakiegokolwiek hosta w COD BOII przez system link, to konsola automatycznie sie wyłącza. Próbowałem kilka razy sie połączyć za każdym razem to samo.
    Dash: 3.0b Rev 483
    Kernel: 16197
    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ironkos

    Ironkos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    U mnie, gdy probuje dolaczyc przy statusie serwera "playing" to widze logo COD BO2 przez kilka minut i nic sie nie dzieje i musze zresetowac konsole.
    Gdy podlaczam sie w czasie statusu "In lobby" no to niby wchodzi do tego menu gdzie widac nazwy graczy itd, ale tez czesto sie freezuje... Chyba tylko z raz udalo mi sie zagrac.
    FSD jak wyzej, dashlaunch 3.05.
     
  4. RudyHary

    RudyHary Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Środa Wielkopolska, Poland
    Macie wszystko zaktualizowane? Dashlaunch, kernel, fsd, TU 4 do BO2
     
  5. kmmepl

    kmmepl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dash i kernel taki jak wyżej pisałem, TU 4 też jest.
     
  6. Ironkos

    Ironkos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  7. RudyHary

    RudyHary Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Środa Wielkopolska, Poland
    Ja mam wszystko zakutalizowane i działa, także próbowałbym coś w tym kiedrunku
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum