1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Crash Time 5: Undercover (2012) PAL_XBOX360-iCON

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez sweeterek, Wrzesień 29, 2012.

  1. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    [​IMG]



    RELEASE:Crash Time 5: Undercover (2012) PAL_XBOX360-iCON


    Info -=SETH=-//Jak już tworzysz temat ze wstawką to czytaj screeny z ABGX. Gra nie jest na XGD3...

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mc55

    mc55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Hindenburg
    ta gra po rozpakowaniu pod rgh zajmuje 779 MB :)
     
  4. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Jak na tak małą pojemność gry to jest sporo jeżdżenia.Skończyłem poprzednie części to skończę i tą.Taka niezobowiązująca gierka akurat na sobotę :)
     
  5. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław

    Dałem na początku XGD2,zmieniłem na XGD3,ale przeczytalem w ABGX-ie ,że to XGD2 i zmieniłem,nie wiem czemu zamapiętało mi XGD3,sry wielkie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum