1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

CRT z HD

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez sily, Styczeń 18, 2011.

  1. sily

    sily Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    witam, mam pytanie, czy będzie róznica pomiedzy CRT z HD a LCD z HD przy konsoli?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. swierzak

    swierzak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    są w ogóle ekrany CRT HD?
    Ale oczywiście że na LCD będzie lepsza jakość
     
  5. sily

    sily Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    są CRT z HD, hmmm to lepiej juz w jakiegos malego LCD zainwestowac, zna moze ktos jakies dobre ceny? i abym wiele na obrazie nie stracil;)
     
  6. jul

    jul Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    wawa
    HD w TV CRT to sciema,
    bierz lepiej jakiekolwiek LCD
     
  7. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    CRT to przecież najszybsze najbardziej wydajne ekrany ever !
    Nic nie zastąpi kineskopu, nie osiągniesz na żadnym LCD-ku takich czasów reakcji jak na crt.
     
  8. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Lepiej kup porządny telewizor LCD, Plazme lub OLED, ludzkie oko i tak nie zauważy roznicy miedzy 4ms, a 8ms, podobnie gadali graficy ktorzy mowili ze CRT najlepszy, heh tylko dlaczego teraz pracuja na LCD ?
     
  9. swierzak

    swierzak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bo malo zajmuja, sa tansze, malo pradu wciagaja? co jeszcze?
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    monitor lcd + kabel Vga jak nie masz na tv hd
     
  11. sily

    sily Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
  12. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    a musi to być telewizor CRT?
    MOnitor LCD
    on wg. opisu jest full hd
     
  13. krisroza

    krisroza Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrów
    to raczej HD nie jest więc licz na rozmazane (mało czytelne) napisy w grach, to co mniejszą czcionką to nie do przeczytania mam THOMSON 32" ale gra się dobrze widać kolesia na końcu mapy i można go spokojnie zdjąć
     
  14. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    napewno to nie bedzie obraz HD, nawet w ustawieniach obrazu w konsoli na tym telewizorze nie bedzie opcji HD
     
  15. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
  16. kichu93

    kichu93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To nie jest raczej zdjęcie sprzedawanego, jest napisane "różne marki i modele" czyli może być jakieś totalne gówno, a z resztą tylko odbiór osobisty
     
  17. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    Kolega up zaprzecza sam sobie,jezeli jest odbior osobisty to chyba oczywiste jest to ze jak sprzedajacy sprobuje nam wcisnac cytuje : "może być jakieś totalne gówno" to nikt tego nie wezmie ?
     
  18. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    nie szukaj koniecznie full hd bo i tak BARDZO malo gier obsluguje taka rozdzielczosc. jak juz cos kupujesz to lepiej cos lepszego. kupisz ten za 300zl i i tak bedziesz chcial go zmienic i kupisz cos drozszego. wstrzymaj sie troche i kup jakis normalny monitor albo telewizor lcd. np cos takiego ---> LG LCD W1943SS 30000:1 5ms NOWY GW.36m 1943S (1412122511) - Aukcje internetowe Allegro
    150zl wiecej niz tamten a bedziesz mial pewnosc dobrej jakosci.
     
  19. sily

    sily Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    dzieki za rady, a tak wroce jeszcze i zapytam, bo ogladalem filmiki na youtube z telewizorami crt przy xboxie i czasami sa takie skaczace czarne pasy... czy to zalezy od odswiezania TV?
     
  20. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    te pasy sa widoczne tylko na zdjeciach i filmach, na telewizorze nie bedzie ich widac
     
  21. sily

    sily Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    na tym filmiku YouTube - LCD vs CRT Test widac w crt taki pasek poruszjacy sie w grze
     

Poleć forum