1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Crysis 2 (2011) XBOX360-MARVEL

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez darmon, Marzec 18, 2011.

  1. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Release .nfo
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Exe222

    Exe222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Już ściągam(87%:D) ale takie małe pytanko...

    Bo pisze że to wersja ENG ale skany z abgx mówią że jest Polish...ale napisy czy dubbing PL?
     
  4. endless200

    endless200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Koszalin
    Na innych forach piszą że to ENGLISH i FRENCH tylko
     
  5. smoqpl

    smoqpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Lepiej sprawdzcie czy woła o uptade dasha. :p
     
  6. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Ludzie już grali i piszą ze jest po Eng i Fren., polski w tym wypadku jest język Dascha oraz osiągnięcia.

    Wystarczy samemu sprawdzić, gra ma wave 10-11, to znaczy że ten sam co w Bulletstormie, czyli jak masz 3xdasch albo coś to nic z tego. Już każda gra będzie miała UpDate.
     
  7. Exe222

    Exe222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    hmmm to wolę poczekać na wersję z dubbingiem albo z napisami...
     
  8. endless200

    endless200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Koszalin
    Sorry za OT ale mam pytanie. Jezeli mam dasha 2.0.8955.0 to moge normalnie zagrac w crysisa. Juz mam na dysku i nie wiem czy wypalac plytke. Proszę o pomoc :)
     
  9. devil12

    devil12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2007
    Posty:
    183
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie ma szans. Musisz zaktualizować dasha aby pograć...
    Twój dash pochodzi z 2009 roku - od dawna chyba nie grałeś na tej konsolce.
     
  10. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Wszystkich numerków na pamięć nie pamiętam, w Crysis 2 jest najnowszy z najnowszych, z najnowsiejszych daschów. Jeśli jesteś podpięty do Liva, to wiadomo ze masz najnowszą z najnowszych, jeśli ostatnią aktualizacje robiłeś z Assasina albo z NFS-a to ten dasch jest jeszcze nowszy, jeśli nagrywałeś dascha z Bulletstorma to ten dasch jest taki sam.

    W ogóle po co to pytanie?
     
  11. endless200

    endless200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Koszalin
    Gram tylko Offline, nigdy konsola nie byla podpinana pod neta i nie bedzie. Mam ixtreme Lt bez + i nie wiem na czym polega rzecz z tymi nowymi grami jak np Bullet czy ten Crysis. Assassina, Fable czy Needa nawet nie właczałem na swojej konsoli. Dlatego pytam czy bede mogl grac na tym co mam bez problemu w takie gry jak Bullet czy Crysis. A te 3 wyzej tytułu nawet mnie nie interesuja.

    Nie mam wgranego tez tego najnowszego dasha
     
  12. devil12

    devil12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2007
    Posty:
    183
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Będziesz musiał wgrać tego najnowszego dasha jaki jest na płytce z końcówką 625 który wprowadza zabezpieczenie AP do 3 gierek. Odpalisz wszystkie gry bez AP 2.5 na LT - powodzenia.
     
  13. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Ech... Obawiam się że co nowa gra ludzie będą pisali z tymi samymi tematami...

    Słuchaj, jeśli masz LT to możesz grać w każdą grę nie posiadającą zabezpieczeń A.P 2.5. Jeśli dokonasz aktualizacji, zablokujesz sobie możliwość odpalenia gier z A.P 2.5 a przy próbie ich odpalenia oflagujesz sobie konsole.

    Rasumująć, inwestujesz w LT+, lub dokonujesz aktualizacji i grasz w gry które nie mają zabezpieczeń.

    Do 3 czy do 6?
     
  14. devil12

    devil12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2007
    Posty:
    183
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dobrze wiesz że dash 2.0.12625.0 wprowadził zabezpieczenie AP2.5 do 3 gier: Halo Reach, Call of Duty: Black Ops i Call of Duty: Modern Warfare 2 pozostałe 3 gry miały już zabezpieczenie wgrane na płytach...
     
  15. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Ja jestem w tej samej sytuacji, mam metode 3x dash i niestety teraz chce juz pograc w ta gre - zaaktualizuje do 625, ale jak wyjdzie tylko jakas lepsza gierka z AP 2.5 to odrazu wgrywam LT+ zeby w nia pograc... Ale narazie i tak nie wychodza tak czesto (prawie w ogole nie wychodza) z zabezpieczeniem Ap 2.5. :)
     
  16. adamwdo

    adamwdo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    WavePatcher ma opcję usuwania aktualizacji z obrazu.
    Czy gra odpali, jeżeli mam dash zrobiony metodą 3X czyli 2.0.12416.0 i przerobię grę na Wave9 usuwając aktualizację z obrazu?

    Jeżeli nikt nie odpowie to poświęcę płytę i napiszę wyniki :)

    pozdro
    Adam
     
  17. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Nie usuniesz a zniszczysz ją. I tak czy siak bedziesz musial ja wgrac aby odpalic gre.. (bedziesz musial wgrac przez pendrive)
     
  18. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Rozumiem, nie zrozumiałem odpowiedzi, w mojej głowie komórki ułożyły odpowiedź że blokuje 3 gry i stąd moje pytanie.

    Dla następnych zadających pytanie, wszyscy nie posiadajacy LT+, z najnowszym daschem niech nie odpalają tych 6 podanych gier przez devil12.
     
  19. adamwdo

    adamwdo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Szkoda, myślałem że xklocek puisci gre jak "zobaczy" wave 9 na plycie i nie bedzie "widzial" aktualizacji.
    Pozostaje zatem przerobka na LT+. Fajnie jest z 3X dash bo mozna odpalac wersje PL z AP25 bez kombinowania z obrazami :)

    Dzieki za info.
     
  20. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Jesli zainstalujesz aktualizacje dasha, to juz nie bedzie tak fajnie. I nie pograsz nawet w ENG wersje z AP 2.5 :) (bez LT+)
     
  21. kenny59

    kenny59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    Nawet nie sciagam,trzeba poczekac na premiere i na ss2 zeby sobie na live pocisnac ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum