1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Crysis 2, a dashboard

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez darekg11, Kwiecień 2, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. darekg11

    darekg11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, z góry chciałbym powiedzieć, że pewnie takich tematów jest już dużo ilość na forum i powinienem najpierw poszukać. Otóż szukałem, ale wolę mieć wszystko oczywiste więc tu moje pytania:
    1)Jaki dashboard jest potrzebny dla Crysis'a 2?
    2)Jak wykonuje się aktualizację Dashboard'u bez użycia xbox live?
    3)Czy nowy dashboard zmieni coś w mojej konsoli oprócz całego oprogramowania systemu xbox'a?

    A i teraz trochę info o samej konsoli:
    Xbox 360 Arcade Falcon, przerobiony LT, ale nie wiem czy jest to LT+ czy LT+ 1.1 ponieważ kupiłem ją na allegro, a ziomeczek nie wiedział(w każdym razie, mogę grać w takie gry jak: Hot Pursuit, Fable 3, Brotherhood), obecny dash: 2.0.12416.0, dysk: 120GB, napęd Lite-On.
    A teraz jak nagrałem grę:
    Chciałbym z Piratebay'a wersję MARVEL, zmieniłem WavePatch'erem na Wave'a 3 no i przy odpalaniu w konsoli piszę abym wgrał nowego dasha.

    Czy jeśli wgram nowego dasha to zmieni to coś z przeróbką, itd?

    Serdecznie proszę o moderatorów o nieusuwanie tego tematu oraz z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    1. Najnowszy dashboard
    2. Ściągasz ze strony xbox.com wgrywasz na pena i wsadzasz do konsoli.
    3. Inny wygląd menu
     
  4. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    1) 2.0.12625.0
    2) Pendrive/CD bądź właśnie XBL. Wrzucasz wg instrukcji z np oficjalnej strony xbox'a.
    3) Zmieniać zmienia, min. dodaje AP 2.5 do 3 gier: Halo Reach, CoD: MW2, CoD: BO :)

    Z tej płyty z grą przerobionej na Wave 3 nie instaluj już aktualizacji bo Ci błędy wyskoczą. Musi być oryginalny wave.
     
  5. darekg11

    darekg11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuję Wam za odpowiedzi. Czyli wystarczy że zainstaluję tego nowego dhas'a i to wszystko? Oraz czy on zmieni coś z przeróbką? Oraz ostatnie pytanie czy jak zainstaluję tego dashboard'a to muszę zmienić wave'a Crysis'a na 3 czy po prostu wypalić bez zmieniania?
     
  6. ramoon

    ramoon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    Jeśli rusza Tobie NFS HP i AC Brotherhood to masz LT+...nowy dash niczego w przeróbce nie pozmienia. Po prostu doda nowe zabezpieczenia w systemie konsoli do tych 3 gier o których wcześniej wspomnial kolega...Wave nie musisz zmieniać
     
  7. darekg11

    darekg11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Okej wielkie dzięki, zainstaluję najnowszego dasha i przetestuję.
     
  8. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Nie zmieniaj wave bo to nie ma sensu. Zmiana wave to głupota stosowana głównie przez idiotów, których nie stać na aktualizację do LT+ (a było stać na konsolę).

    A to, że działają ci te gry na 12416, to nie musi oznaczać, że masz LT+. Równie dobrze możesz mieć wgraną metodę obejścia AP 25 za pomocą 3 specjalnych aktualizacji. Działanie tych gier na 12625 potwierdzi na 100%, że masz LT+.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum