1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Crysis 2 - aktualizacja. Jaki dash ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gonzo321, Kwiecień 8, 2011.

  1. Gonzo321

    Gonzo321 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam,
    Od razu powiem, że widziałem niedawno założony tutaj temat ;)
    A więc tak: Jaki jest potrzebny dash do Crysisa 2 gdy wypluwa się o aktualizację ?
    Ostatni jaki instalowałem był pod Bulletstorma. Posiadam Ixtreme 1.6
    Dziękuję za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kambo12

    kambo12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    Ten co masz powinien być dobry. Ostatnio nie wyszedł żaden nowy dash. Nie powinieneś mieć problemu z odpaleniem.
     
  4. Gonzo321

    Gonzo321 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dziwne, bo mimo wszystko się pluje :/ Kurczę, nie wiem.
     
  5. kambo12

    kambo12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    A jakiego masz teraz dasha?
     
  6. Gonzo321

    Gonzo321 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    12611

    edit:
    Właśnie przeczytałem, że jest potrzebny 12625, tak ? Może ktoś podrzucić linka do poprawnego dasha ?
     
  7. Gonzo321

    Gonzo321 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To jak ? Dobry będzie ten dash ?
     
  8. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  9. Gonzo321

    Gonzo321 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dziękować.
     
Wczytywanie...

Poleć forum