1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Crysis 2 AKTUALIZACJA

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szlug92, Marzec 27, 2011.

  1. szlug92

    szlug92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam taki problem, mianowicie mam konsolkę z iXtreme LT+ i odpalając grę Crysis 2 (wersja od SZOPASQAD) pokazuje komunikat, że wymagana jest aktualizacja. Czy jak ją zrobię to nic mi się nie spierniczy ? tzn. czy będe mógł grać normalnie w inne gry...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szlug92

    szlug92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dodam, że konsolka jest zbanowana.
     
  4. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    zbanowana konsola heh to przez pendrive wgraj dasha 12625 i wszystko będzie chodzić oprócz gier z AP25 chyba że wcześniej dogrywałeś do obrazów patcha ale wątpię w to
     
  5. trendi86

    trendi86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie ja mam podobny problem. Posiadam konsolę Xbox360 jtag i przy uruchamianiu woła o aktualizację. Gdy wciskam tak pojawia się taki o to komunikat : Nie można wykonać aktualizacji. Kod statusu: 3143 - 3151 - 1380 - 1B42 - C000 - 0182

    Próbowałem aktualizować z gry, za pomocą USB (ściągnąłem aktualizację z internetu), z xbox live. Za każdym razem to samo :/ co mam zrobić ??
     
  6. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    trendi ... ty poważnie miałeś jtag czy jaja sobie robisz ? :D

    najwidoczniej nie wiesz, że konsole z jtag NIE AKTUALIZUJE SIĘ !! gdyż wtedy tracimy całego jtaga :D
    btw. masz jtag i pobrałeś aktualke z xbox live ? przecież na freeboocie 0.32, 0.4 nie działa live, więc jak to niby zrobiłeś ?

    Jeżeli faktycznie masz JTAG, to pierw sprawdz jaki masz dash (jeżeli kinect dash to pięknie :D ) wtedy zainstaluj program dashlaunch 2.11 i w nim akceptuj opcje aby omijał szukanie updatów gier :)

    jeżeli nie kumasz o dashlaunchu ... poczytaj na google.
     
  7. trendi86

    trendi86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sorry ale nie wiedziałem. Dzięki za wskazówkę z tym programikiem. Już go wrzuciłem, i wszystko działa :) Dzięki wielkie raz jeszcze.
     
  8. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    trendi ale teraz powaga ... bo gdyby ten ktoś od kogo kupiłeś JTAG'a nie zabezpieczył go przed niechcianą aktualizacją usuwając z płyty głównej R6T3 ... to teraz byś płakał ;/

    poczytaj dużo ale to BARDZO DUŻO na temat JTAG'a!!!.
     
  9. trendi86

    trendi86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zapewne bym się zdenerwował :) Dobrze, że konsola jest zabezpieczona. Dzięki raz jeszcze.
     
  10. mały25

    mały25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pabianice
    heh tylko po tej aktualizacji nie chodzi cod black ops i moh
     
  11. robertoto

    robertoto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, pozwole sie podpiac pod temat. mam konsolke z napedem lt, no i pytanie czy jak teraz zaktualizuje crysisa to juz nie bede mogl grac w cod mw2?
     
Wczytywanie...

Poleć forum