1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

crysis 2 bulletstorm a extreme 1.6

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kornus fcb, Marzec 21, 2011.

  1. kornus fcb

    kornus fcb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam pytanie cz crysis 2 i bulletstorm pojda mi na extreme 1.6 jak zpat****e do wave 3?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Pójdą, ale przed tym musisz dokonać aktualizacji do najnowszego dascha, osobiscie polecam użyć active iso, wtedy nie bedziesz psuł obrazów, a aktualizacja dokona się bezpośrednio z płyty...
     
  4. kornus fcb

    kornus fcb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam najnowszego dasha czyli teraz wystarczy spatchowac gierke i smiga z tego co rozumiem
     
  5. dzieciorób

    dzieciorób Banned

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam pytanie, czy da się jakoś przerobić obraz żeby nie wymagał aktualizacji dasha? mam obecnie zrobione obejście przez dash beta i nie mam lt1.1+ i jak zrobię aktualkę to mi przestanie chodzić nfs:hp :/
     
  6. Quato

    Quato Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a nie lepiej wgrac lt+ 1.1 i miec problem z glowy i nie kombinowac.
     
  7. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    nie, gra bedzie zawsze wymagala aktualizacji dopoki jej nie zrobisz..
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    poza tym wydaje mi się że jak spat****esz obraz to on może ci nie odpalić potem bo coraz częściej sa takie przypadki....
     
Wczytywanie...

Poleć forum