1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Crysis 2 ? co i jak

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Rafalktkd, Czerwiec 23, 2011.

  1. Rafalktkd

    Rafalktkd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Od dziś mam przerobionego xboxa. Wersja dasha 2.0.8955.0 przeróbka 1.61. Żeby odpalić niektóre gry trzeba pierw włożyć jakąś płytę rozruchową później włożyć płytę z grą bo inaczej nie pójdzie. Do rzeczy. Chcę ściągnąć grę crysis 2 i nie wiem czy mi pójdzie na tym dashu. Jeśli nie pójdzie to co zrobić ? A jeśli pójdzie to jak go nagrać (wersja bez AP2.5). Pomoże ktoś?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    W tej chwili najlepiej przerobić na najnowszy IXtrime.
    Baz żadnych problemów odpalasz wszystkie gry.
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zaktualizuj konsolę z płyty. Crysis 2 ma dash, który nie kasuje przeróbki.

    //Skoro od dziś masz przerobioną konsolę, to nie mogli ci wgrać najnowszego lt??
     
  5. Rafalktkd

    Rafalktkd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Taką kupiłem. Wcześniej miałem xboxa ale nie przerabiałem. W tym temacie jestem całkowicie zielony... Jak już ściągnę tego crysisa to co mam zrobić żeby chodził?? Jak się domyślam to muszę zaktualizować dasha na najnowszego później nagrać crysisa na płytkę (jaki wave ustawić itd?) i powinien hulać ??
     
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Do najnowszego nie musisz. Napisałem wyżej, że wystarczy zainstalowanie aktualizacji z płyty Crysis 2. Z tego, co pamiętam musisz spatchować grę do wave 3. Tylko nie wiem, czy po takim zabiegu podczas aktualizacji z płyty nie wyskoczy błąd, ale nie jestem pewien. Zawsze można pobrać update dasha z neta i wgrać przy użyciu pendrive'a.
     
  7. Rafalktkd

    Rafalktkd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dasz linka do dasha? Jak zaktualizuję to oczywiście nie będzie problemu z uruchomieniem gier które już mam ?
     
  8. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie podam, na forum znajdziesz, wystarczy poszukać. Będą działały, oczywiście z wyjątkiem tych z ap2.5
     
  9. Rafalktkd

    Rafalktkd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli Call Modern Warfare 2 i Black Ops przestanie??:p to zaczekam z crysisem :p A to samo będzie z Shiftem 2 ? Czy mogę spokojnie aktualizować i będą hulały gry z AP 2.5 ? I jeszcze jedno pytanie. Od czego zależy to na jaki wave mam ustawić grę? Planuję też ściągnąć GTA IV i nie wiem właśnie jak poustawiać to wszystko.
     
  10. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    zmieniasz wave na 3. Cody przestaną działać, Shift będzie działał, bo nie ma ap2.5 (sprawdź sobie listę tych gier, wszystkie z niej nie będą działały po aktualizacji, jest ich tylko kilka).
     
  11. Rafalktkd

    Rafalktkd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A o co chodzi z ta plyta rozruchowa ? Do niektrych gier zeby odpalic trzeba pierw wlozyc plyte jakas pozniej wyciagnac i wlozyc plyte z gra bo inaczej nie pojdzie.... Czy da sie jakos nagrac gre tak zeby nie trzeba bylo tak sie bawic ?
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    da sie jak masz ixtreme lt
     
  13. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jeżeli używasz activate iso, to nic nie pat****. Nagraj grę, wrzuć do napędu, jak zawoła o aktualizację to potwierdź i tyle
     
Wczytywanie...

Poleć forum