1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Crysis 2 demo-problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Kser, Styczeń 26, 2011.

  1. Kser

    Kser Banned

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Biała Piska
    Witam dzis sciagnelem crysis 2 demo wszystko pieknie wyszukuje mi mecz dolacza laduje mape i nagle connection lost na innych grasz po multi tego nie mam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Czery

    Czery Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jesteś na połączeniu bezprzewodowym? Jeżeli tak to musisz podpiąć kabel, niestety tak jest.
    Dodam że gra z tego co widziałem w demie jest nic nie warta, 5 dych bym za nią nawet nie dał.
     
  4. Kser

    Kser Banned

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Biała Piska
    Ok dzieki to c... ehh musze podpiac kablem ;p
     
  5. SFU666

    SFU666 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    228
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To masz problem z głowy bo gra będzie droższa.
     
  6. Kser

    Kser Banned

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Biała Piska
    Dalej nie dziala
     
  7. uzurpator87

    uzurpator87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Radzionków
    mam ten sam problem czasem łapie czasem wiesza konsole .... myślę, że jest to jakiś problem Dema i mam nadzieję że wypuszczą jakąś łatkę do niego ;P chociaż rzadko się takie rzeczy dzieją
     
  8. nasty75

    nasty75 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    ja śmigam na wi-fi i nie mam problemu
     
  9. val00r20

    val00r20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam problem z dołączeniem do znajomegeo! Pisze mi, że Connection to host filed! I za ch... niewiem o co B.
     
  10. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    @up
    Host filed tzn. że już jest full :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum