1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Crysis 2 i Update Dashboarda

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sid333, Kwiecień 22, 2011.

  1. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
    Witam,
    Mam w konsoli LT+ i chciałbym zagrać w Crysis'a 2.
    Nagrałem grę a gdy próbuję ją odpalić pisze Zagraj w grę. Włączam, jest czarny ekran a po chwili pisze Nierozpoznana Płyta Przetrzyj ściereczką, Zrestartuj konsolę. Wie ktoś jak mogę to naprawić?? Dashboarda mam z Assassin's Creed Brotherhood.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. seanknw

    seanknw Banned

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    dziwne bo powinno działać może nie masz LT+ ? albo coś z wave nie tak zrobiłeś
     
  4. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
    Mam LT+ bo jakieś 3h temu przerabiałem. A z wave nic nie robiłem, zostawiłem 11 takie jakie było.
     
  5. seanknw

    seanknw Banned

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    to może wina leży po stronie przeróbki. Jak mówisz, że obraz jest w porządku a konsola świeżo przerobiona to pewnie jej wina. Spróbuj jeszcze raz wgrać dasha np. ze stronki M$
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  7. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
    Wina nie leży po stronie przeróbki ponieważ koleś który przerabiał odpalał jeszcze przy mnie Asssassin'a. A najnowszego dasha nie mogę wgrać bo mi error wyskakuje E 71
     
  8. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
    Grę przeskanowałem jeszcze abgx'em i nie było żadnych błędów. Wave nie dotykałem nawet. Wersję mam tą Crysis.2.XBOX360-MARVEL
     
  9. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
    Wie ktoś o co chodzi ?? Bo bardzo bym chciał zagrać
     
Wczytywanie...

Poleć forum