1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Crysis 2, ładowanie pada

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ZeneQr, Lipiec 13, 2011.

  1. ZeneQr

    ZeneQr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam
    co do crysisa2 to chciałbym wiedzieć jakiego patha trzeba by gry odpalić na LT bądź LT+ bo na 100% nie jestem pewny co ma mój kolega który by chciał zagrać ale wyskakuje mu że nie ma aktualizacji.

    co do pada, to tak pierwszy raz ładował się z 7h potem 4h a dziś ładował się 40 minut i potem zielona lampka, tzn wyłączyłem konsole by tylko pad się ładował ale potem chciałem wyłączyć konsole i po chwili pokazała się zielona lampka i tak ciągle a na tym wskaźniku stanu baterii w tym menu pokazuje że jest pełny...czy aby nie za szybko się ładuje? czy wszystko z tym Play & Charge jest ok?

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. patrykUS

    patrykUS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kętrzyn
    Crysis nie wymaga żadnych udooskonaleń (nie posiada zabezpieczenia ap2.5) tak więc nie musi się martwić o wgrywanie patcha' jeśli posiada lt+ to może spokojnie aktualizować klocka. Mając lt+1.1 nie wołał o aktualizacje. Kwestia jaką wersje dash'a posiada kolega.

    Co do Play'a i Charge'a niestety nie mogę pomóc / jadę na bateriach. Pozdrawiam
     
  4. JTAG

    JTAG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tuż za rogiem :)
    Robiłeś format baterii?
     
  5. ZeneQr

    ZeneQr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No a jeśli ma tylko LT? hmm jakiego dasha to nie wiem zerknę juto u niego i najwyżej znów poruszę ten temat tu:)


    nie, bateria nowa jest, ładowana dziś trzeci raz
    a ładuję jak jest jedna, dwie bądź kreski
     
  6. JTAG

    JTAG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tuż za rogiem :)
  7. ZeneQr

    ZeneQr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hmm nie wiem na 100% ale na pudełku pisze 25h ciągłej gry...to orginał od Microsoftu, a orginały ponoć nie mają tego efektu pamięci...więc co to może być z tym ładowaniem ultra szybkim?
     
  8. ZeneQr

    ZeneQr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    teraz mogę sprecyzować problem, otóż wczoraj ładowałem z 1,5h i przy kończeniu gry sprawdziłem jaki jest poziom baterii, była jedna kreska wylączyłęm konsole by sam pad się ładował, po kilku sekundach zapaliła się zielona lampka, włączyłem konsole i patrze a poziom baterii na maksa naładowany:/
    co to się z tym dzieje? wcześniej 3 razy ładowałem! a to przecież orginał!
     
Wczytywanie...

Poleć forum