1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Crysis 2 mały problem.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez DJ Kojot, Kwiecień 9, 2011.

  1. DJ Kojot

    DJ Kojot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    129
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
    Mam taki problem, płytę wypaliłem, włożyłem do konsoli o odpaliłem grę, po chwili wyskakuje komunikat o jakiejś aktualizacji, jak biorę TAK to po jakimś czasie wyskakuje błąd,, że niby płyta brudna no to ją wyczyściłem ale było znów to samo. Mam iXtreme 1.6 i kinectowego dasha. W czym może tkwić problem owej niedokończonej aktualizacji??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    w pachowaniu gry

    zaktualizuj z pendriva
     
  4. DJ Kojot

    DJ Kojot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    129
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
    A niby jak mam to zrobic?? i skąd skołować tą aktualizację do Crysisa 2??
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    to nie jest aktualizacja crysisa tylko dashbordu
     
  6. jimi302

    jimi302 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam najnowsza przeróbkę LT Plus 1.1 wersje english nagrałem bez niczego i śmiga aż miło a polskiej wersji nie mogę nagrac za nic na świecie czy trzeba wgrac jakieś pacze dodam tylko , że próbowałem na różnych płytach i dalej to samo
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    co to znaczy nie moge nagrac?
     
Wczytywanie...

Poleć forum