1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Crysis 2 Maximum Edition Zawiesza się podczas ładowania.

Temat na forum 'Off-Topic' rozpoczęty przez AdamO12349876, Wrzesień 1, 2013.

  1. AdamO12349876

    AdamO12349876 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam Crysis 2 Maximum Edition (z HumbleBundle) i problem polega na tym, że gra zawiesza system podczas wczytywania mapy w multiplayerze czy też kampani i nie zostaje nic oprócz zresetowania komputera. Dziwne jest to, że kiedy miałem wersję piracką którą dał mi kolega wszystko działało dobrze. Kiedy grałem w wersję piracką miałem Windows 7 a teraz pracuję na W8. Wydaje mi się, że problem tkwi w tym, ponieważ mój kuzyn, który ma tą samą wersję Windowsa (8 Pro 64bit) ma z tą grą identyczny problem. Bardzo proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Prawdopobnie gra ma błąd. Zainstaluje poprawki o ile takie istnieją.
     
  4. AdamO12349876

    AdamO12349876 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chciałem zainstalować patch 1.9 ale ten nie może znaleźć gry na dysku.
     
  5. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To znaczy ,że nie jest do tej wersji lub coś złe robisz. Poszukaj na google może jest jakies rozwiązanie tego problemu.
     
  6. AdamO12349876

    AdamO12349876 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Próbowałem szukać, ale nie znalazłem nic. spróbuję z innymi patchami. Może coś ruszy :) Jak nie znajdę nic to pewnie chodzi tu o upgrade komputera.
     
  7. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czemu do producenta nie napisałeś związku z tym problemem?
     
Wczytywanie...

Poleć forum