1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Crysis 2 -może się to udać?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ratajek, Kwiecień 10, 2011.

  1. ratajek

    ratajek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    389
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W tym temacie http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/problem-z-crysis-2-a-88843.html opisuje swój problem z grą "Crysis 2" .
    I mam takie pytanie, a mianowicie rozmawiając z kuzynem, który posiada PS3 i grę GT5, miał podobny problem lecz po pewnym czasie wyszedł patch z poprawką i wszystko świetnie mu już działa. I czy na xboxie też są takie patche (jestem nowicjuszem w świecie xboxa) i czy może ktoś wie jak są to kiedy bedzie jakiś patch?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Patche są ale tylko na live z tego co mi wiadomo.
     
  4. ratajek

    ratajek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    389
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Znaczy muszę poszukać w dodatkach czy sama aktualizacja wyskoczy?
     
  5. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Takie coś powinno ci pomóc :)
     
  6. ratajek

    ratajek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    389
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kurde to jestem ciekaw ile bede czekał i czy pierw zareklamuje konsole czy bedzie patch .
     
  7. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Patch raczej tak szybko nie będzie,chociaż kto wie ;p Nie mnie to oceniać.
    Co do konsoli,to jeżeli dbasz o nią to tak prędko nie oddasz,no chyba że będziesz miał pecha :) Ale co się martwisz,masz 3 lata gwarancji,oddajesz a po 10 dniach masz nową,bo wątpie aby bawili się w naprawy :D
    Pozdrawiam./
     
  8. paczos

    paczos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    125
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    dziwne mam Crysis 2 wersje PL ale wszystko ładnie dział bez żadnych patchy a grę już ukończyłem w 72% (przynajmniej tak wyświetla) może kolega ma laser za słaby na wykończeniu czasem zdazaja się takie rzeczy ze płyta kupiona w sklepie ma błąd znajomy tak kopił simsy na pc co wyszła jakaś ilość uszkodzona
     
  9. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Patche mozna rowniez wgrywac przez pendrive. Nie musisz miec koniecznie konsoli podlaczonej do LIVE.
     
  10. ratajek

    ratajek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    389
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Konsole dostałem z sieci Plus to jest 4gb slim w abonamencie czy czyms tam tata dostal. A gierke kupiłem w Media Markt i raz ja wymieniłem to wrzuciła babka jakąś inna plyte z innego pudełka "Crysis 2 Edycja limitowana".
    Dzisiaj jeszcze spróbuje od nowa zaczać przechodzic albo od poczatku misji chociaż, a jak to nie poskutkuje to dam koledze żeby zobaczył na swojej konsolce. A jak nie zadziałają oby dwa sposoby to reklamacja konsoli(na szczęscie teraz nie korzystam z niej tak często).
     
  11. Kagekun

    Kagekun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No cóż. Ja mam crysisa 2 na PC to już 3 patche wyszły :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum