1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Crysis 2 na LT 1.1

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mlody3215, Kwiecień 6, 2011.

  1. mlody3215

    mlody3215 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jak nagrać iso krok po kroku. Choodzi mi jaki wave i wgl jest to crysis 2 a przerobka to LT 1.1. Z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    wsadzić i nagrać =taki krok po kroku
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    na lt nie trzeba zmieniać wave.....wypalasz ściagnieta gre i jedziesz....
     
  5. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    wczesniej mozesz przepuscic przez abgx'a jesli chcesz grac na necie, w ten sposob program dogra Ci Ssv2 :p
     
  6. Ziomall

    Ziomall Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jesli nie gram po necie to tylko pale czysty obraz w Imgburn i that's all?
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    tak
    ale możesz przeuścić dla pewności że obraz jest dobry bo jak nagrasz to juz po płycie jak bedzie coś nie tak
     
  8. Ziomall

    Ziomall Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jasne, rozumiem. Nigdy dotąd nie korzystałem z abgx. Tylko ImgBurm. Nigdy też nie miałem problemu z obrazem. Ale dla pewności zawsze można, dzieki.
     
  9. pablo198181

    pablo198181 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ściągnąłem Crysis2, Dragon Age2, Homefront i Bulletstorm. Wcześniej musiałem przerabiać obrazy na wave3 przez "ppf o matic", i wypalić IMG BURN. Dodam, że konsoli nie podłączam do neta. Dashboard zaktualizowałem z pena do wersji z obsługą Kinect. Co zrobić by zagrać w ww gry? Jedyne wyjście to przeróbka na LT+ ? Tyle już się naczytałem postów na ten temat, że zrobił mi się kogel mogel z mózgu.
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  11. pablo198181

    pablo198181 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Crysis2, Dragon Age2, Homefront i Bulletstorm - mam na myśli co zrobić, by te tytuły działały. Moje stare gry (ostatnio np.Dead Space2) działają bez problemu.
     
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jaki masz ixtreme??
     
Wczytywanie...

Poleć forum