1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Crysis 2 Na RGH nie odpala

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Radek21000, Luty 28, 2013.

  1. Radek21000

    Radek21000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dzierżoniów
    Witam pisłem juz kilka razy o tym ale niedostałem odpowiedzi do tej pory przewertowałem dziesiatki stron itp i nic nieznalazłem może ktoś pomoże
    Mianowice Mam Crysis 2 wersje pl Dubing a także pl napisy obydwie wersje sa przerobione na LT 3.0 na płytach a takze zainstalowałem je na dysku przerobione na xex do rgh
    lecz czy odpalam z plyty czy z dysku obojetnie ktora wersje to wchodzi pierwsze logo producenta pokazuje sie nacisnij start zeby uruchomic i wtedy wyskakuje tylko ekran z tłem z menu BEZ NAPISÓW nieda sie wybrac nic powinny byc opcje itp
    Wczesniej jak miałem inna konsole tylko na lt3.0 gra działała teraz tez u kolegi działają obie wersje
    Konsole mam slim RGH z FreStylem 3.0b Rev402 i dushem 2.0.16202.0
    Nieewiem co dalej odpalałem gre z najnowszymi tu i bez nich ale tez nic ciagle tylko ekran z tłem bez zadnych napisów
    Jesli ktos miał to samo prosze o pomoc lub jakis link lub rade
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Zula

    Zula Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Od mojej mamusi
    Wydaję mi się że nie działa ci dlatego że przerobiłeś tą grę z pirackiej płyty LT.
     
  4. Radek21000

    Radek21000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dzierżoniów
    Na swojej konsoli mam ponad 100 gier wiekszosc to przerobione z poprzedniej konsoli z lt3.0 kazda gra działa tylko ta jedna niedziała
     
  5. Zula

    Zula Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Od mojej mamusi
    To ściągnij normalny obraz iso. Ja tak zrobiłem i gra działała jak ta lala.
     
  6. Radek21000

    Radek21000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dzierżoniów
    Tez tak myslałem ale mam juz 3 wersje Crysisa 2 pl napisy pl dabing i ang własnie iso ale nic z tego szukam dalej ale z ta gra chyba lipa bendzie juz wykorzystałem wszystkie opcje
    Mam juz Xboxa od 6 lat wczesniej tylko lt teraz od 6 miesiecy rgh i do tej pory kazda gra odpalała zreszta crisis na lt tez odpalał ale teraz chciałem sobie go odswiezyc i przejśc kolejny raz
     
  7. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    a DL jaki masz? wywal dysk z konsoli. odpal gre z plyty i zrob profil na pendrive. możesz też czyścić cache konsoli itp. awatary dograne?
     
  8. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    spróbuj może przerobić to do formatu GOD , ja miałem podobny problem ale z inną grą ,miałem ją w XEX to odpalała tylko do menu a potem nic nie można było zrobić, a jak przerobiłem do GOD działa normalnie
     
Wczytywanie...

Poleć forum