1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

crysis 2-pewien probem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kania-ssj4, Kwiecień 5, 2011.

  1. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    Nagrałem crysisa mam LT+ przeleciałem go abx i normalnie nagrałem na img burnie wszystko wydawało się wporządku zero błędów...Wkładam płytę do napędu a tam pisze otwórz napęd...DLACZEGO???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To nie koniecznie wina gry inne ci działają? Jeśli tak nagraj na nowo
     
  4. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    Tak działają ostatnio dragon age 2 nagrałem...A może mam źle ustawionego abx? Bo chyba ostatnio ktoś się nim w options bawił....Wie ktoś jak powinno byc to zaznaczone..?
     
  5. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    A czy dałbyś mi kompletną instrukcję jak ty np. nagrywasz?? to spróbowałbym jeszcze raz bo mam płytkę...
     
  6. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Pokaż wynik z programu abgx360.
     
  7. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    a da się jakoś historię spr. czy coś bo ja to rano robiłem...
     
  8. DeeJay3k

    DeeJay3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
  9. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
  10. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    aha i może jeszcze to bo nie mam normalnego obrazu w pliku gry tylko biały plik bo nie mam chyba deamon toolsa i dlatego..
     
  11. Wassyl

    Wassyl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja też mam problem z Crysisem 2 ale troszke inny, w pewnym momęcie tak mi sie zcina że musze konsole wyłączyć, pare razy dochodziłem do tego miejsca i dalej to samo, myślicie że ponowne zgranie pomoże ? Płyta nie ma jakiś większych rys oprócz 1 która wygląda jak duża smuga której sie nie da zmyć, płyta 1 klasa Verbatin prędkość zgrywania dałem na 2,4 i żadnego błędu przy wypalaniu
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  13. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    Dalej to samo a teraz wyskakuje mi błąd I\O na czerwono gdy dochodzi to iluś tam procent...Co dalej abx przeleciałem nie przeleciałem nagrywarka nówka płytki mtc prędkośc 2 i kicha...POMOCY!!!!
     
  14. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    Tak napewno źle nagrana....Tylko gdzie jest błąd???...Bo do tej pory wszystko śmigało ostatnio fight night champion i dragon age 2...Aż tu teraz już 2 płytki poszły...I nie wiem co dalej..??
     
  15. dominoko12

    dominoko12 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miałem podobnie nagrałem drugi raz i wszystko OK.
     
Wczytywanie...

Poleć forum