1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Crysis.2.PL.PAL.XBOX360-SZOPASQUAD

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez Baca, Marzec 26, 2011.

  1. Baca

    Baca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Witam, mam pytanie, czy relaser pokazany w temacie ma ss v2? bardzo proszę o odpowiedź bo jak wiadomo polskich gier nie ma w bazie abgx i nie wiem czy się fatygować bo chciałem pograć na sieci.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Nie ma.Do gry w sieci tylko angielska wersja.
     
  4. kenny59

    kenny59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    Nie ma i nie bedzie.
     
  5. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Przed chwila ktoś na exite napisał, że to wałek i jest tylko eng. i esp.
    Sparwdzał ktoś z was?
     
  6. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Zwykle pomowienia - gra jest w jezyku polskim :)
     
  7. 1grzecho

    1grzecho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    potwierdzam jest w pl
     
  8. night&day

    night&day Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jaki wave ma ta wersja?
    zmienione?
     
  9. only

    only Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wiem że takich pytań nie tolerujecie, ale naprawdę nie jestem w temacie :/

    Mam ixtreme 1.61 i aktualizację metodą 3 dashy, czy jak przerobię tą wersję gry wavepatcherem do mojego wave'a to gra mi odpali? Czy potrzeba najnowszego dasha, co wiąże się z utratą możliwości gry np w AC:B ?

    aha, jeszcze jedno, gra ma napisy czy jakiś dubbing? :)
     
  10. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Musisz wgrać LT+ i 360WavePatcherem przywrócić Wave 11 chyba że wersja Szopasquad już ma 11 wtedy wgrasz dash 12625 i będzie chodzić, a przestaną ci działać niektóre gry które mają AP25, gra ma napisy i dubbing PL

    AP25 mają takie gry
    MW2
    Black Ops
    AC:BH
    Fable III
    NFS:HP
    Halo:Reach
     
  11. only

    only Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    rozumiem... jeszcze jedno pytanie. W takim razie co najlepiej zrobić by móc odpalać każdą grę bez żadnych kombinacji? Myślałem że po wgraniu LT+ i mając najnowszy dash odpalę każdą grę obojętnie czy ma ap25 czy nie. Starsze gry typu Black Ops lub AC:B przerabiałem tylko do wave 3.

    ps. konsole mam offline, nie łącze jej z netem, więc jeśli jest jakiś sposób jest nie polecany ze względu na możliwość oflagowania to chętnie o nim usłysze :)
     
  12. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
  13. x_kamil

    x_kamil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    212
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A czy mając najnowszy dash mogę tą grę zpatchować na wave 2 (posiadam przeróbkę 1.5)? Sorry za takie pytania, ale jeszcze nie mam lt+ i muszę trochę kombinować.
     
  14. Quba18

    Quba18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Proszę o pomoc! Jako, że mam konsole z JTag i nie posiadam dysku twardego to wrzucam gry na pendrive, ale przedtem przerabiam je w Xbox 360 Iso Extract. No, ale nie wiem czemu gra nie chce mi się przerobić. Dokładniej tworzy mi się folder i w nim są tylko 3 pliki zajmujące w sumie ok. 300mb. Co mam zrobić? Bo już nie mam żadnych pomysłów, dodam, że właśnie przerobiłem inną grę i wszystko jest ok.
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nic się nie przerabia wrzucasz pliki co wypakuje xbox backup creator. Oczywiście najnowszy FB i dash launch
     
  16. Quba18

    Quba18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    akir, może coś jaśniej? Mógłbyś mi napisać na gadu? Wytłumaczyłbyś mi wszystko, bo jestem w tym zielony. Zawsze robię tak, że przepuszczam grę przez Xbox 360 ISO Extract i wychodzi mi folder z plikami oraz plikiem defaul.xex.
    Jak coś to mój numer gadu 7609276, bardzo był bym Ci wdzięczny za pomoc.
     
  17. mr.cherry

    mr.cherry Użytkownik Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kostrzyn nad Odrą
    Czy grając na tej wersji można grać na multi?
     
  18. sikor1994

    sikor1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wołomin
    nie bo z tego co widze w postach nie ma ssv2
     
  19. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Jeżeli chcecie grać przez neta to wersja od Marvel bo ona posiada SSv2 (trusted) u mnie tak to przynajmniej wygląda i jest w wersji anglojęzycznej, a wersja od szopasquad raczej nie będzie w bazie danych abgx
     
  20. night&day

    night&day Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    I po co mi SSv2 ? Zbiorową schizę macie. Ja lutuję na live, wszystkie gry mam SSv1 i zero flagi.
    Nikt ma świecie jeszcze nie dostał bana ani nawet flagi za SSv1.
    Ja gram sobie w Crysisa po polsku na multi i dobrze mi z tym.

    A wersja od Marvela też ma SSv1.
     
  21. damianwroc

    damianwroc Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    365
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak
     

Poleć forum