1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

crysis 2 problem z odpaleniem gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez blake, Kwiecień 15, 2011.

  1. blake

    blake Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam.
    mam taki problem że gdy nagrywam crysisa 2 na płyte (po uprzednim sprawdzeniu w abx i wgraniu patcha-tak jak to robie zwykle) wkładam gre do napędu i wyświetla się informacja o potrzebie aktualizacji? nie mam możliwości podłączenia konsoli do internetu więc moglibyście mi poradzić coś innego? pierwszy raz z czymś takim się spotkałem a czytałem że gra nie ma ap2.5
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Mozesz wgrac aktualizacje z plyty lub pendriva. Wgrywasz update na pendriva, podpinasz do konsoli i instalujesz.
    Dokladne opisy sa na forum.
     
  4. blake

    blake Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    można napisać coś więcej na ten temat?
    przeczytałem trochę tych postów i ludzie używają tam jakiś specyficznych sformułowań których nie rozumiem.
    przeczytałem też coś o tym że po instalacji aktualizacji, jakieś tam gry nie chodzą, coś chodzi.... także jest gdzieś to napisane krok po kroku, informacja po informacji? ;)
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Sciagasz najnowszy update (12625), wypakowujesz i nie zmieniajac struktury plikow wrzucasz na pendriva. Podpinasz do konsoli i pojawia ci sie opcja aktualizacji (jezeli nie, to zresetuj konsole). Dalej juz sobie poradzisz.

    Napisz jakich slow nie rozumiesz to od razu ci wytlumacze.
     
  6. rafalwojna

    rafalwojna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pabianice
  7. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Kolego sama gra crysis 2 już w sobie posiada uaktualnienie dashboardu do najnowszej wersji jeżeli wkładasz DVD i wyskakuje czy pytanie o aktualizację wybierz TAK jednak by zaktualizować potrzeba 190MB wolnego miejsca na dysku lub karcie pamięci konsoli. Pozdro
     
  8. Bonx0

    Bonx0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak masz Arcade, to prawdopodobnie nie zmieści ci się to na tej karcie.
     
  9. ramoon

    ramoon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    Jezeli ma Jaspera to na Arcade spokojnie wejdzie mu dash z avatarami. A jak ma starsze wersje (xenon, falcon itp)albo Premiuma, Elite (jasper) to na karte pamieci 256 mega, pena albo dysk spokojnie wejdzie
     
  10. blake

    blake Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dałem tą aktualizacje ale niestety wyskoczył komunikat "Aktualizacja nie powiodła się. blebleble Wyczyść płyte szmatką. KOD BŁĘDU......." wiecie o co chodzi?
    część mi się jakoś zaktualizowała bo widzę że mam inny dashboard ale część chyba nie bo gra nadal się nie odpala.
     
  11. Deksiu

    Deksiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podepnę się. mam terax ix 1.6
    jak zainstaluje lt+
    to nagrywam crisisa normalnie bez patchowania i zmiany wave jesli nie zależy mi na graniu online?
    jak będę szukać CoD to jakąś specjalną wersję muszę mieć z patchami? czy jak nie gram online, a bede mial lt+ to poprostu nagrywam bez żadnych zmian wave itp.?
     
Wczytywanie...

Poleć forum