1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Crysis 2 problem z podniesieniem bazooki

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez kopecioch90, Sierpień 22, 2011.

  1. kopecioch90

    kopecioch90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    170
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam .Posiadam takowy problem , mianowiscie w grze Crysis 2 stojac nad bazooka aby ja podniesc pisze mi "NIE MOZESZ NIESC WIECEJ" ? O co chdozi dlaczego nei moge wybrac broni ktora ma zamienic na bazooke ? ewentualnie jak wyzucic recznie bron aby podniesc bazooke . Z kazda bronia jest ok moge podnoscic snajpy itp ale bazooki nie moge za zadne skarby. z gory dzieki za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kopecioch90

    kopecioch90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    170
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ma ktos taki problem ? bo powiem gra straxila smaczek dla mnie jak sie nie da podniesc ani nic

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  4. anih1

    anih1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja jeszcze nie wiem , bo jeszcze nie gralem w crysisa 2 , chociaż od 2 dni go mam , ale mysle że może być coś takiego w tej grze że może da się tylko 1 mieć broń ciężką ? wiec moze temu pisze że "nie mozesz wiecej " lub jakiś błąd w grze też się takie błędy różne zdarzają , spróboj wylączyć grę i znów spróbować
     
  5. magiczny188

    magiczny188 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Inowrocław
    Po prostu masz już wystarczająca ilość amunicji do bazooki 1/3. Broń ciężka/wybuchowa ma osobny slot czyli nie ma takiej potrzeby żebyś wyrzucał broń maszynową. Wciśnij prawą stronę na krzyżaku i tam będziesz miał bazookę. Drugie kliknięcie spowoduje wybranie ładunku C4, jeśli takowy posiadasz.
     
  6. kopecioch90

    kopecioch90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    170
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Magiczny dziekuje za pomoc :)

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum