1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Crysis 2 -problem.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Ceronn113, Kwiecień 19, 2011.

  1. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
    Witam.

    Pobralem sobie crysisa 2, normalnie zgralem tak jak kazda inna gre, ale! gdy wlaczam gre normalnie dzwiek jest gry, ale obrazu nie ma, znaczy jest obraz ale takie czarne paski z bialy kropkami ....
    czego to jest wina? moze najnowszego dasha trzeba zainstalowac?

    Prosze o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
    Nikt nie jest w stanie pomoc?

    Mam dasha z kinectem , nie wiem czy najnowsze ale chyba NIE.
     
  4. ariel111c

    ariel111c Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    301
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Najprawdopodobniej coś poszło źle podczas wypalania. Dash raczej nie ma z tym nic wspólnego (jeżeli odpala Crysisa 2 to chyba masz ostatnią wersję) chociaż możesz spróbować wgrać najnowszy. Instaluje płytę w 100% ?
     
  5. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
    Wgralem nowego dasha i git gra wchodzi i obraz jest, ale teraz znowu inny problem ;/ Strasznie mi sie gra zacina, nie zawsze ale czesto. Np. jak jest te ladowanie to czekam z 5min ;/ moze to byc przez to, ze nagralem gre z predkoscia 4x? jezeli nagram na 2.4x to bedzie chyba juz normalnie?
     
  6. ariel111c

    ariel111c Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    301
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    A instalujesz grę na dysku ? Czy jedziesz bezpośrednio z płyty ? Co do nagrywania to może faktycznie prędkość była za duża ja wypalam 2.4X na Verbatimach ewentualnie TDK i zawsze jest git. Pozostaje jeszcze kwestia nagrywarki.
     
  7. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
    jade bezprosrednio z plyty, poniewaz gdy chce zaisntalowac na dysku tu wyskakuje blad przy 18%, ze nie mozna odczytac plyty bla bla bla. Powiem tez ze plyta jest lekko porysowana, sam sie zdziwilem bo plyta nowa, ale juz wiem ze to nie moja wina tylko sklepu. Aa z nagrywarka mam wszystko dobrze bo inne gry normlanie wchodza.
     
  8. RaaDeeK

    RaaDeeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Mały offtop.
    Ja gram we wszystkie gry z płyty bo nie mam dysku i wszystko mi sie doczytuje itd. Moj kumpel ma ps3 i fife zainstalowaną na dysku ps3 i jemu mecz ładuje się 2 razy dłużej niż mi (można strzelić 2 brami na aranie, a u mnie po jednej już można wciskać start), wiec to czy ktoś ma na dysku czy nie, pewnie nie ma żadnego znaczenia.
     
  9. ariel111c

    ariel111c Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    301
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Może i masz rację. U mnie np. Crysis 2 startuje szybciej z dysku niż z płyty chodzi mi o "loading" między misjami. Nie jest to jakaś bardzo znaczna różnica, ale jest.
     
  10. ariel111c

    ariel111c Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    301
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pewnie bez ponownego wypalenia się nie obędzie :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum