1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Crysis 2 Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bartoludek20, Marzec 11, 2012.

  1. bartoludek20

    bartoludek20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 29, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Witam mam problem z grą Crysis 2 podczas grania w multiplayer czesto gra się wiesza po okolo 40 min grania nie wiem co może być przyczyną . Konsola Nie przerabiana XBOX360 250GB Slim ma 2 tygodnie czasu . W innych grach nie występują takie problemy . Jeśli ktoś miał styczność z takim problemem proszę o odp Pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wyindywidualizowany

    Wyindywidualizowany Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sala Samobójców :D
    Witaj
    To gra na płycie czy Game on Demand? Jeżeli to 2 spróbuj pobrać jeszcze raz.
     
  4. MiK

    MiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    105
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mi też raz Crysis 2 się posypał, czarny obraz. Wyczyść pamięć podręczną, może pomoże.
     
  5. bartoludek20

    bartoludek20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 29, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Gra pobrana z Xboxa Live Kupiłem taką konsole gdzie było do pobranai z neta . A jeśli usunę to strace cały postęp gry i achivmenty ??
     
  6. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jak usuniesz samą gre to nie stracisz save'ów, osiagnięc nie da się stracić :p
     
  7. bartoludek20

    bartoludek20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 29, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Ok zobaczymy czy to coś da :)

    pobrałem jeszce raz i dalej to samo tyle że konsola mi sie wylączyła podczas pobierania bo miałem ustawione że wylącza ja po godzinie z automatu więc nie wiem czy pobrac jeszcze raz i zmienic czas wylaczenia konsoli na 6 godzin

    Nie pisz posta pod postem. Używaj opcji "edytuj". Dopiero zaczynasz na forum to warn'a nie dostaniesz:) // xXmlodythcXx
     
Wczytywanie...

Poleć forum