1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Crysis 2 supersoldier

Temat na forum 'Osiągnięcia' rozpoczęty przez dydek61, Czerwiec 12, 2011.

  1. dydek61

    dydek61 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Biała Podlaska
    Chciałem sie zapytać czy jak przeszedłem gre na drugim poziomie trudnosci i rozwinąłem kombinezon to jak chce zachowac te rozwinięcia na przechodzenie na supersoldier to muszę włączać każdą misję oddzielnie od nowa czy mogę włączyń "nowa gra" i nie zacznę od zera?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BushyAxis793

    BushyAxis793 Znachor Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2011
    Posty:
    204
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Raszków
    Dołączam się do tematu, a żeby nie pisać następnego podam jeszcze moje pytanie:Jestem w połowie gry na pierwszym najlżejszym poziomie no i jakbym chciał na supersoldier przejść grę to mogę każdą misję osobno , czy muszę całą grę od początku?
     
  4. PiotroZ

    PiotroZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2009
    Posty:
    248
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Ja powtarzam każdą misję. Też nie byłem pewien co do klikania w "Nowa Gra".
     
  5. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
    Spojojnie acisjin nowa gra :) ja sam tak zrobilem bo chcialem filmik obejrzec od nowa :) dziala zreszta zobacz achivementy moje :)
     
  6. BushyAxis793

    BushyAxis793 Znachor Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2011
    Posty:
    204
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Raszków
    Mam pytanie,jak biorę powtórz misję i wybieram poziom to się włącza nowa gra na danym poziomie- dlaczego? W jednej misji miałem fajne bronie to jak wziąłem na poziomie ss to bronie były zupełnie inne niż miałem zapisane- czy tak jest zawsze , przy powtarzaniu misji?

    P.S.Aha jeszcze jedno przed tą misją o której napisałem wyżej próbowałem pierwszą misję,albo drugą...wiem, że misja nazywała się "Druga szansa" i na początku był filmik z prorokiem( jeśli to ma jakieś znaczenie do rozwiązania mojego problemu)

    Z góry bardzo dziekuję
     
  7. magiczny188

    magiczny188 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Inowrocław
    Mikiqwe@

    Tak jest zawsze gdy wybierzesz inny poziom misji, którą poprzednio ukończyłeś. Wtedy zostajesz odrodzony na początku poprzednio wybranego rozdziału ze standardowym ekwipunkiem.

    Taka moja mała rada na temat ustawień nanosuitu.
    Y : Proximity Alarm lvl 2
    X: Nano Recharge lvl 2
    B: Mobility Enhance lvl 1
    A: Stealth Enhance lvl 3
     
  8. BushyAxis793

    BushyAxis793 Znachor Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2011
    Posty:
    204
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Raszków
    A właśnie jak edytować ustawienia tego nanosuitu?
     
  9. magiczny188

    magiczny188 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Inowrocław
    Podczas gry wciskasz SELECT, wtedy zobaczysz cztery przyciski umieszczone na koniuszkach palców Alcatraza.
    Na każdy palec przypadają trzy opcję nanosuitu, które możesz dowolnie zmieniać.

    Żeby przemieszczać się po menu umiejętności wystarczy klikać przypisany im klawisz na palcu, wybór natomiast zatwierdzasz przyciskiem RT.

    Jak grasz w sieci, to swój kombinezon modyfikujesz z poziomu menu startowego gry.
     
Wczytywanie...

Poleć forum