1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Crysis 2. [WAZNE]

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez kacperfcb, Grudzień 9, 2012.

  1. kacperfcb

    kacperfcb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Oss,Holandia
    Zakupilem kod do pobrania gry Crysis 2 i pobieram , ale nie patrzylem jak sie pobieralo . I potem przychodze i patrze pobralo sie i pisze, ze plik nie jest kompetentny? Co robie zle?To juz 2gi raz :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Pobierz ponownie ale ale nie usuwaj gry z dysku - powinno pobrać tylko dane których brakuje....
    Ja także niedawno zakupiłem kod na Crysis 2ale żadnych problemów nie miałem.
     
  4. Pawors

    Pawors Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Polska
    Ja również nie miałem problemu z pobraniem tej gry. Jeśli nadal nie będzie chciało pobrać to usuń grę z dysku i zacznij poobierać od nowa.
     
  5. kacperfcb

    kacperfcb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Oss,Holandia
    pobierakem juz z 5 x
     
  6. Pawors

    Pawors Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Polska
    Grę kupiłeś w Polsce a mieszkasz w Holandii ? Masz konto na polskim Live? Mój brat kupił Fable III na allegro a mieszka w Hiszpanii i ciągle przy 79 % wyskakuje mu błąd.
     
  7. kacperfcb

    kacperfcb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Oss,Holandia
    mi tez :(, a tak sie cieszylem na te gre.



    Jak cos rozmiawiam teraz z kims z m$ o tym problemie
     
  8. Pawors

    Pawors Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Polska
    Też Ci wyskakuje błąd przy 79%? Pomogła Ci cos ta osoba z M$?
     
  9. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ja mam tak z LIMBO i EARTH WORM JIM - przyczyna wcześniej miałem konto na UK... przeemigrowałem i licencje wygasły... jedyna słuszna opcja to zadzwonic na infolinie M$ i poprosić o odnowienie licencji ...na xbox.com Ci nie pomogą.
     
  10. kacperfcb

    kacperfcb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Oss,Holandia
    pisalem i dzisiaj bede konczyl rozmowe z dana osb z m$ bo nie skonczylem bo juz pozno bylo ;d
     
Wczytywanie...

Poleć forum