1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Crysis 2 wersja cyfrowa. Problem z dźwiękiem.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez HajukenPL, Luty 5, 2012.

  1. HajukenPL

    HajukenPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Panowie mam mały problem z Crysis'em 2.
    Zakupiłem wersję do pobrania z xbox live, pobrałem, zainstalowało mi aktualizację.. i działa. Niestety często w single player muzyka w tle się przycina, coś jakby były problemy z jej doczytywaniem?
    W multi problem jest jeszcze bardziej widoczny a raczej słyszalny. Często nie słychać muzyki, a co gorsza i dźwięków otoczenia (strzelania, skoków itd itd.)
    Posiadam nawet nie rok konsolę, wersja slim 250gb.
    Ma ktoś podobny problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
    miałem taki sam problem ale z piratem który był źle nagrany, nagrałem na płycie verbatima i śmiga aż miło, a tu to nie wiem, może pobierz jeszcze raz z xboxlive
     
  4. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Sam zakupilem ta gre i nie zauwazylem takich problemów, pobierz ją raz jeszcze i wyczysc cache dysku

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  5. HajukenPL

    HajukenPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak koledzy poradzili tak uczyniłem. Niestety odinstalowanie, ponowne pobranie nic nie dało..
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Pobierz może na pendrive, wykluczysz uszkodzone sektory dysku
     
  7. HajukenPL

    HajukenPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak wspomniałem to w miarę nowa konsola więc nie przypuszczam żeby dysk miał jakieś badsectory..
    A jest jakiś sposób z poziomu konsoli aby sprawdzić "stan techniczny" dysku?
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nowa nie oznacza, że dysk jest sprawny. Jedynym rozwiązaniem było wyczyszczenie cache i na nowo pobranie. Więc dysk mamy w stanie nie znanym, skopiuj na pena profil pobierz grę na nowo. Jeśli problem wystąpi, to raczej go nie rozwiążesz będziesz musiał przyzwyczaić się do niego. Nie ma możliwości sprawdzenia stanu dysku
     
Wczytywanie...

Poleć forum