1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Crysis 2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Buchman, Styczeń 29, 2011.

  1. Buchman

    Buchman Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    J-bie
    Czy zawiesza się wam Xbox grając w Crysis 2 demo?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Nie. Czasami podczas loading'u przycina.
     
  4. urbek

    urbek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kobyłka
    Hej, u mnie żadnych problemów.
     
  5. Griver

    Griver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    Czasem tylko tekstura się z opóźnieniem wczyta ale ogólnie jest ok i gra śmiga jak trzeba.

    Pozdro
     
  6. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    u mnie wszystko dziala.
     
  7. Kuba2255PL

    Kuba2255PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    363
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Parę razy się zawiesiło,jak się mecz łądował.A tak to ok.
     
  8. Buchman

    Buchman Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    J-bie

    No właśnie o to mi chodziło. 3 razy mi się zaciął podczas ładowanie drugiego meczu z kolei.
    Teraz usunąłem i ściągam od nowa bo wcześniej pobrałem grę z kilkoma przerwami na wyłączenie konsoli...
    Może będzie wszystko ok.




    Już jest wszystko ok, po prostu ściągnąłem za jednym razem cała grę i grałem ok 3 h i się nie zacięło. :D
     
  9. Wujek WilQ

    Wujek WilQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żory ( Śląsk )
    U mnie też raz się zawiesił xbox, po prostu to jest wina tego że te demo to beta : P są jakieś niedoróbki w kodzie i dlatego czasami występuje wadliwa linia która powoduje zawis.
     
  10. red5555

    red5555 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wawa
    u mnie zawiesza się przy loadingu non stop :-( praktycznie 2 zwiechy na 3 uruchomienia
     
Wczytywanie...

Poleć forum