1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Crysis 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez robsik666, Kwiecień 9, 2011.

  1. robsik666

    robsik666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.Mam pytanie mianowicie posiadam zaaktualizowany dash konsoli metodą 3 dash'y i tu mam takie pytanie czy Crysisa 2 będę mógł odpalić na tym dashu czy potrzebuję już nowszego iXtreme ?(posiadam iXtreme 1.6)
    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. robsik666

    robsik666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie, Mazowsze
    A co do tematu. Pewnie wałkowany był już tu wielokrotnie i z tego co kojarzę to niestety metoda trzech dashy już tu nie zadziała. Z prostej przyczyny. Na płycie jest nowy dash wymagany do odpalenia gry. Więc po jego aktualizacji metodę 3 dashy można spisać na straty. Crysisa odpalisz na 1.6. Albo poprzez Activate.iso, albo poprzez spatchowanniu do starszego wave. Pamiętaj jednak że jesli zmieniasz Wave w obrazie z grą, to tego nowego dasha musisz mieć już zainstalowanego w konsoli.
     
  5. HarPix

    HarPix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podal by mi ktos linka do tego dasha bo nie moge odpalic crysisa 2 a wlasnie zpatchowalem go do wave 2
     
  6. paczos

    paczos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    125
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wystarczyło normalnie nagrać metodą pod LT+ użyć active.iso jak kolega pisze wyżej i nowy dash sam by się z płyty zainstalował
     
  7. zibby13

    zibby13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie potrzebnie robisz sobie problemy
     
Wczytywanie...

Poleć forum