1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Crysis 3 (2013) XBOX360-X360CLUB

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Luty 17, 2013.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28126
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]


    RELEASE: Crysis.3.XBOX360-X360CLUB

    • REGiON: PAL
    • JĘZYK: RUS, PL (dubing+napisy)
    • ABGX360: http://www10.pic-upload.de/17.02.13/xe76w9ncjc.png
    • XGD3: TAK
    • UPDATE: TAK 15574
     
    10 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. seroo

    seroo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    Odp: Crysis 3 (2013) XBOX360-X360CLUB / POLSKA WERSJA JĘZYKOWA

    Rozumiem, ze jesli mam xbox live to lepiej z gra poczekac do premiery?

    Wysłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk
     
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Crysis 3 (2013) XBOX360-X360CLUB / POLSKA WERSJA JĘZYKOWA

    Jak z kazdą, przed premierą nie graj na xbl

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  5. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
    Odp: Crysis 3 (2013) XBOX360-X360CLUB / POLSKA WERSJA JĘZYKOWA

    Chyba dzisiaj kabel odłączamy i przechodzimy :-D

    Co do wersji to jest to Polska grupa czy Rosyjska która wrzuca na sieć? Jak tak to chwała im za to ;-)

    Dzisiaj obraz sprawdzałem. Polecam

    Wysłane z mojego GT-I9300
     
  6. seroo

    seroo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    A jeżeli odłączę konsolę od internetu, zacznę grać w Crysisa 3, a dopiero po premierze połączę się z netem to będą jakieś konsekwencje? Strasznie kusi mnie, żeby pograć :p
     
  7. the_mask

    the_mask Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    232
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwał‚ki, Poland
    Odp: Crysis 3 (2013) XBOX360-X360CLUB / POLSKA WERSJA JĘZYKOWA

    Przecież dziś premiera jest. Więc w czym problem? Zawsze grałem w dniu premiery na całym świecie i bana nie mam.

    Wysyłane z mojego HTC EVO 3D za pomocą SwiftKey Flow.
     
  8. seroo

    seroo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    Dziś chyba premiera światowa i po prostu nie jestem pewien czy jak odpalę polską wersję to się panowie z Microsoftu nie pogniewają ;)
     
  9. the_mask

    the_mask Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    232
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwał‚ki, Poland
    Odp: Crysis 3 (2013) XBOX360-X360CLUB / POLSKA WERSJA JĘZYKOWA

    Ja odpaliłem i poszło ;-)

    Wysyłane z mojego HTC EVO 3D za pomocą SwiftKey Flow.
     
  10. seroo

    seroo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    Ok dzięki za odpowiedź :) Coś czuję, że zarwę nockę dziś.
     
  11. kamileqPL

    kamileqPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2012
    Posty:
    310
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Ja już na półkach wczoraj widziałem w Saturnie Crysisa 3, więc luz. Też dzisiaj odpalam.
     
  12. mdfak1988

    mdfak1988 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kielce
    Witam. Orientujecie się czy potrzebny do wypalenia tej gierki jest iHas ?? Czy zwykłą nagrywarką da rade nagrać?
     
  13. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Możesz nagrać zwykłą nagrywarką, wtedy wybierz opcję TRUNCATE.
    Następnie przy odpalaniu gry zastosuj trick z mp3.
     
    1 osoba to lubi.
  14. mdfak1988

    mdfak1988 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kielce
    Dzięki. W takim razie zaraz próbuje. Kolego odezwij sie na PW bo mam pytanie.
     
  15. Baca

    Baca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Co do gry online, to nie ma problemu. Zauważcie że światowa premiera była już wczoraj więc większość sklepów tą gre już posiada więc nie ma problemu.
     
  16. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Dzisiaj uruchomiłem tę grę i polski dubbing strasznie zabija jej klimat.
    Fuszerka na całej linii. Tak daremnego dubbingu jeszcze nie słyszałem.
    Grając w C3 PL, odnosze wrażenie, jakgdybym grał w jakąś tanią produkcję, za 9,99zł.
    O wiele lepszy jest dubbing angielski, głosy bardziej wpasowują się w prezentowane postacie.

    Z resztą, dla tych, którzy jeszcze nie grali, tutaj jest dobra próbka:

    Crysis 3 - porównanie wersji językowych - Jak brzmi polska wersja językowa?
    /////// źródło: http://gry-online.pl
     
  17. Wojtek Paterek

    Wojtek Paterek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2012
    Posty:
    60
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Stalowa Wola, Poland
    Panowie, takie pytanie: Mam dwie konsole, jedną przerobioną a drugą nie. Na nie przerobionej mam golda i gram często w BF3 i dzisiaj podpiąłem kabel ethernet do tego przerobionego. Pobrałem swój Gamertag z nieprzerobionej konsoli i naszło mnie zagrać w Crysis 3. Za taką migrację i granie w gry na przerobionym na LT 3.0 dostanę bana?
     
  18. the_mask

    the_mask Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    232
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwał‚ki, Poland
    Odp: Crysis 3 (2013) XBOX360-X360CLUB / POLSKA WERSJA JĘZYKOWA

    Oczywiście że nie

    Wysyłane z mojego HTC EVO 3D za pomocą SwiftKey Flow.
     
  19. Wojtek Paterek

    Wojtek Paterek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2012
    Posty:
    60
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Stalowa Wola, Poland
    Dzięki za odpowiedź. Nie chcę dostać bana na profilu, którego używam na nieprzerobionej konsoli a jednocześnie chcę rozmawiać ze znajomymi stąd potrzeba Golda. Dzięki jeszcze raz ;))
     
  20. didas92

    didas92 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Kurde, nie wiem co jest grane. Wszystkie gry do tej pory nagrywalem bez problemu a teraz akurat juz stracilem dwie plytki. Zatrzymalo sie na 50 % i stoi przy nagrywaniu :/
     
  21. jarko20

    jarko20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    SkoczówCity
    Myślę że w dobrym dziale piszę :)
    Ściągnąłem Crysis 3 Hunter edition i w opisie jest coś takiego: Retail Date.......: 19/03/13 Czy mogę bezpiecznie grać na tym iso na life??? o co chodzi z tą datą??
     
Wczytywanie...

Poleć forum