1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Crysis RGH Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zakapior.1991, Listopad 16, 2012.

  1. zakapior.1991

    zakapior.1991 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olkusz
    Witam mam problem z grą Crysis ( jest to crysis 1 ) mianowicie, gra nie chce się uruchomić na mojej konsoli. Miałem już chyba z 7 różnych wersji z różnych źródeł. W menu konsoli po odświeżeniu pokazuję grę, ale nici to samo w xelu i innych programach. Gdy próbuję włączyć grę po prostu nic się nie dzieje. Próbowałem odpalić crysisa z pendriva, płyty, dysku zewnętrznego i dysku MS ( wrzuciłem do podstawowego folderu z szyfrem gry) a nawet próbowałem uruchomić grę na profilach które były wraz z grą. . Mam wgranego dashluncha 3.04 a konsola to Elite z RGH 2.0. To pierwsza gra z jaką mam taki problem. Czyżby nie szło dostać dobrego Crysisa ? Czy może ja coś robię nie tak ? Na konsoli mam z 200 gier i każda działa.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Odp: Crysis RGH Problem

    W DL Włącz contpatch i fakelive.
     
  4. zakapior.1991

    zakapior.1991 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olkusz
    mam włączone te opcje i niestety to nic nie daje. Dalej to samo
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Crysis RGH Problem

    Unlock zrob w xm360

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. zakapior.1991

    zakapior.1991 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olkusz
    chodzi ci o xex menu tak ? nie widzę tu takiej opcji
     
  7. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
  8. zakapior.1991

    zakapior.1991 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olkusz
    z xm360 . Nie można uruchomić gry. Pobierz ją ponownie

    i jeszcze jedno crysis jest grą do dystrybucji cyfrowej. A wszystko na mojej konsoli widzi go w zakładkach z normalnymi grami

    Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edycji// Laki88
     
Wczytywanie...

Poleć forum