1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Crysis ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rafalktkd, Październik 4, 2011.

  1. Rafalktkd

    Rafalktkd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie... premiera dzisiaj w ameryce była a cisza o tej grze... Nic nigdzie nie ma nawet na zagranicznych serwisach... Ktoś wie o co chodzi ? Właśnie zauważyłem, że wyszedł 14 minut temu .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Jest od rana tylko o dziwo można go było pobrać tylko z poziomu PC. Ja jeszcze chwilę i pogram :D
     
  4. Rafalktkd

    Rafalktkd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kurde zazdroszczę :D Ja czekam aż może na jakimś warezie się ukarze . Czekam na ten tytuł jak na zbawienie. Crysis 2 wymiata a w 1 nie grałem bo nie lubię grać na kompie. Przeszedłem może kiedyś pierwszą misję w celach podziwiania grafiki . i dałem sobie spokój bo denerwuje mnie myszka klawiatura i garb na plecach podczas gry . no nic trzeba czekać
     
  5. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Gra jest naprawdę fajna. KIlka zmian w sterowaniu ale to wciąż stary dobry crysis :)
     
  6. Rafalktkd

    Rafalktkd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Widziałem, że Crysis jest już do ściągnięcia. Czy ktoś ściągał ? Wie ktoś czy trzeba do tego JTAGa ?
     
  7. pawel1902

    pawel1902 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    234
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Świętochłowice
    Ja sobie tego Crysisa ściągnołem kosztuje 69,90zł lub 1360 MSP ja kupiłem za MSP które za 39zł można kupić na allegro 4000 i jeszcze na inne rzeczy mi wystarczyło gra oczywiście kozacka i posiada PL napisy a w necie jest do pobrania ale tylko na jtaga.
     
  8. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Gra jest już dostępna na warezach
     
  9. Rafalktkd

    Rafalktkd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Taak tylko żeby bez JTAGów działała to byłoby pięknie :D
     
  10. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Tylko JTAG
     
  11. Rafalktkd

    Rafalktkd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak to teraz w ogóle jest z tymi grami ? Jest szansa, że grę wrzucą bez JTAGa? Z tego co widziałem Resident Evil 4 HD też najpierw wyszedł w JTAG w później dali normalną wersję... Więc jak to z tym jest ?
     
  12. TrueGrand

    TrueGrand Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    80
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Gre zakupilem i mowie wam .
    To najladniejsza gra na Konsole!
    Gra powala wizualnie , nie wiem jak to zrobili panowie z Crytec ale nalezy im sie szacunek !
     
  13. XboXGG

    XboXGG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale wersje pudelkowe tez sa czy tylko "na zadanie " ??
     
  14. Rafalktkd

    Rafalktkd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kurde niech ktoś zrobi normalną wersję tej gry a nie na jakieś JTAGi . czekałem na tą grę jak tylko się dowiedziałem że będzie na konsolach i myślałem że pogram w dniu premiery a tu zonk... Lipę odpierdzielają :p Nikomu się nie chce zrobić tego na IXtreme czy co ?
     
  15. TrueGrand

    TrueGrand Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    80
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ta gra nie wyszla w wersji pudelkowej wiec nie masz co liczyc na wersje ixtreme .
    Poza tym kosztuje marne 69 PLN na XBL
     
  16. XboXGG

    XboXGG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    i tak mam oryginalny soft i na razie nie bede nic robil.
    a gre moze zakupie , tylko ze teraz mam troche innych gier na oku :p:)
     
  17. Rafalktkd

    Rafalktkd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Resident Evil 4 HD też nie było w wersji pudełkowej a jakoś pobrałem niedawno z wareza i nakurwiam ;] To czemu tutaj miałoby być inaczej ?
     
  18. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    a do kogo masz żale? Do sceny, do microsoftu, czy do księdza z parafii ?
    Jak się uda to będzie
     
  19. TrueGrand

    TrueGrand Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    80
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Rafalktkd

    mam nadzieje, ze nie masz wykupionego XBL na dlugo bo bylo by szkoda po banie na konto
     
  20. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Przeszedł ją już ktoś? Potrzebuję pomocy przy 11 levelu. Już szlak mnie trafia.... skąd wziąć gnata TKT??
    THX za help.

    EDIT.

    Gra z innego źródła i poszła dalej. Niby co do bita taka sama , a jednak nie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum