1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Cudze konto

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez patrycjuszRSV, Lipiec 19, 2010.

  1. patrycjuszRSV

    patrycjuszRSV Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Suwałki
    Kupiłem używaną konsolę X360(moja pierwsza) i mam pytanie ponieważ chciałbym pograć sobie multiplayer no i chciałbym wykupić sobie odrazu na 12 miesięcy a to koszt ponad 100zł. Czy będę musiał zrobić sobie nowe konto? Będzie trzeba podać jakieś hasło? Jak na razie nie musiałem nic wpisywać żeby pograć.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Nie nie musisz nic wpisywać ale załóż nowe konto bo jeśli te ci się skasuje przypadkiem to będziesz musiał je odzyskać a do tego są potrzebne kody i hasło dlatego zrób nowe konto i dopiero je doładuj .
     
  4. patrycjuszRSV

    patrycjuszRSV Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Suwałki
    Szkoda bo zdobyłem dużo achivmentów. ;/ Wybaczcie że jeszcze zapytam, pewnie na forum było ale skoro już piszę to czy to nie jest tak że na konsoli mogę założyć 3 konta i dostaję do każdego 1 miesiąc za darmo XBL?
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Dokladnie tak jest jak mowisz patrycjuszRSV.
     
  6. Pinernals

    Pinernals Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeśli wcześniejszy posiadacz tego nie wykorzystał to można.
     
  7. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    Tak , tak jest . Ale masz konsole po kims . I mogl juz to zrobic . :)


    @up
    koledzy byli szybsi.
     
  8. patrycjuszRSV

    patrycjuszRSV Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Suwałki
    No wiem właśnie. To jeszcze jedno małe pytanko, nie mam jeszcze kabla od neta podłączonego, czy mogę dzisiaj zrobić to nowe konto i XBL wykorzystać powiedzmy za tydzień? Wybaczcie moja niewiedzę ale jestem jeszcze laikiem w tym temacie, średnio te konsole mnie obchodziły, nawet nie wiem jaki mam napęd, wiem że moja konsola to Arcade :p Ja raczej zawsze byłem maniakiem Sony.
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie. Odrazu po zalozeniu konta masz golda.
     
  10. patrycjuszRSV

    patrycjuszRSV Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Suwałki
    Aha, no to wstrzymam się jeszcze puki nie podłączę konsoli. Dzięki za wszystkie odpowiedzi.
     
Wczytywanie...

Poleć forum