1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Cyfrowy polsat, a Xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ShakingCastle, Styczeń 21, 2011.

  1. ShakingCastle

    ShakingCastle Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam

    Mam dziwną sytuacje. Gdy podłączam Xbox'a, na cyfrowym Polsacie nie ma obrazu ani dźwięku.

    Mam dom dwupiętrowy, na dole jest duży telewizor na którym jest podłączony polsat, gdy włączę dekoder, obraz jest na dole jak i u góry. Ale jak podłącze Xbox'a obraz się traci/zawiesza się. Teraz, jak rozwiązać ten problem, bo inni chcą oglądać Polsatu, a ja chce grać na xbox'ie. Jak rozwiązać ten problem, NICZEGO nie kupując?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Makiavelli

    Makiavelli Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Raczej nie da się tego rozwiązać, bez kupowania dodatkowego telewizora.
     
  4. Bis

    Bis Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    372
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Napisz, jak masz to wszystko połączone. Może coś źle podpinasz?
    Ewentualnie odłącz cyfrówkę od telewizora na którym chcesz grać na xboxie.
     
  5. WULKAN13

    WULKAN13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    dąbrowa górnicza
    napisz jak masz podpięto to wszystko?? mam tez polsat i nic mi się takiego nie dzieje. :) a może masz neta z polsatu i w połączeniu z konsolą(po włączeniu)ściąga cały sygnał i się wjucha!!!!
     
  6. KunKwat

    KunKwat Banned

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Według mnie to kolega musiał coś podłączyć nie tak jak trzeba ! Przychylam sie do prośby przedmowcow napisz dokładnie jak masz podłączone. Jeśli z podłączeniem bedzie ok to pomyślimy co dalej...:)
     
  7. Kipomek

    Kipomek Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    O tam OOOO ->
    no to odlacz ten kabel na gorze od polsatu, i niech polsat leci tylko na dole a na gorze odpal xkloxa :D
     
  8. KunKwat

    KunKwat Banned

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Można i tak :p Napisz czy już działa
     
  9. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    ja mam też na dwóch tv polsat i jest ok wszystko jak podłączam xboxa, coś nie tak jest podłączone
     
  10. Kucik8

    Kucik8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mialem kiedys problem z czyms takim ale mialem takie cos do bezprzewodowego wysylania obrazu z dekodera i gdy wlaczylem wifi to mi siadala telewizja. Po zmianie czestotliwosci wszystko bylo OK
     
Wczytywanie...

Poleć forum