1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Cyfrowy polsat

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Maniak123, Kwiecień 8, 2012.

  1. Maniak123

    Maniak123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam.Zakonczyla mi sie umowa z Cyfrowym Polsatem,wylaczyli bardzo duzo programow.O dziwo nie mam tvp1,tvp2,4 itp,jak moge odbierac te podstawowe programy przez dekoder za darmo?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    przedłużyć umowę ?
     
  4. Maniak123

    Maniak123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No wlasnie ja zakonczylem umowe i teraz sie zastanawiam jaka kupic tv,ale chcialem tylko na przetrzymanie odbierac tylko te podstawowe kanaly.Mysle o cyfrze,akurat mi wylaczyli na swieta skur.......Czyli raczej sie nie da odbierac darmowych programow typu tvp 1 itp i td?
     
  5. lukasx86

    lukasx86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sosnowiec
    tvp1 itp. są zawsze płatne i kodowane. sprawdź czy działa ci 4fun i viva one są FTA
     
  6. rowerser

    rowerser Sialalalalallalal V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    586
    Polubienia:
    141
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kozie Byki
    Jak to nie masz TVP1 itd ? Nawet w podstawowym pakiecie w polsacie jest to wszystko co wymieniłeś :)
     
  7. tokrzys17

    tokrzys17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    73
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tvp1 nie jest kodowany. Możesz ze zwyklej anteny to normalnie odebrać.
     
  8. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    ale w cyfrowej telewizji w chwili braku sygnalu nie jest mozliwe odebranie kanalow typu tvp1, tvp2 itd.
    na swieta pozostaje ci tylko telewizja analogowa, niestety nie ma mozliwosci odblokowania nadawania programow z dekodera bo wszyscy by wtedy zawietali umowe na 1 rok a potem korzystali z programow bez przedluzenia umowy.
     
  9. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    kanały typu tvp1, tvp2 itp są kanałami publicznymi płacimy za ten szmelc w podatkach, więc operator musi udostępniać je za darmo.
     
  10. Maniak123

    Maniak123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ucialem kawalek kabla z glosnika od kina domowego,podlaczylem pod tv kabelek i odbieram tvp1,polsat,puls,na swita wystarczy.Tylko za co ja mam placic abonament 15zl jak nie mam tvp2 i tvn?bez sensu,trzeba placic za tv cyfrowa plus podstawowe programy,powienien to placic operator,przeciez placimy im za tv co nie?a jak odetna tv to nie ma nic do ogladania
     
  11. rowerser

    rowerser Sialalalalallalal V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    586
    Polubienia:
    141
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kozie Byki
    Musi :D no na bank :D heheheh....zresztą płacisz za ten szmelc w podatkach, a i tak każą płacić abonament za TVP :)
     
  12. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    w cyfrowej telewizji masz Polsat, TVN, TV4, TV6, TV Puls, TVN 7, Polsat Sport News. Mam za 5 zł tv z TP podstawowe kanały ale po świętach zablokowali POlsat, Eske TV, National Geographic i parę innych. Te kanały cyfrowe w zupełności starczą, później mają dodać kanały TVP1, TVP2, TVP Info, Eska TV, Polo TV, ATM Rozrywka TV, TTV
     
Wczytywanie...

Poleć forum