1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czarne pasy w grach na Kinecta.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kacper Bałdyga, Czerwiec 30, 2012.

  1. Kacper Bałdyga

    Kacper Bałdyga Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mój problem zaczął się wczoraj. Chciałem włączyć Kinect Sports gdy zobaczyłem u góry i dołu ekranu czarne pasy. Mój telewizor jest ustawiony pod 16:9 Full HD. Te pasy można zauważyć tylko przy grach na kinecta. Inne gry np. MW3, Mafia II działają bez problemu, i bez pasów. Wie ktoś skąd się wzieły? Możliwe jest to, że to przez mój dysk na którym mam zainstalowane gry, jednak odłączenie go nie pomaga. Proszę o pomoc, na Xboxi'e spotkało mnie wiele problemów, chyba lepiej było wziąć ps3.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Chodzi ci o to, że gra nie jest wyświetlana na całym ekranie, bo u góry i u dołu ekranu są czarne paski? To dlatego ze gra ma inną rozdzielczość chyba. Gdyby ten sam obraz był wyświetlany na pełnym ekranie to byłby rozciagniety i miał nienaruralne kształty.

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  4. Kryniuk

    Kryniuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    283
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skierniewice
    Miałem tak z grą Forza Motorsport 3, inne gry działały normalnie dzień później wyskoczył E34 podajże, wymieniłem konsolkę, aczkolwiek nie chcę cie straszyć gdyż to mógł być tylko mój przypadek. Pozdrawiam :)
     
  5. Kacper Bałdyga

    Kacper Bałdyga Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Masz rację, ale wczoraj wszystko było OK.
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    przecież to chodzi o dostosowanie rodzielczości, nie martw się, jakby PS3 miało kinecta to też byś tak miał
     
  7. Kacper Bałdyga

    Kacper Bałdyga Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to jak dostosować tę roździelczość :<? W menu telewizora nie działa.
     
  8. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    w ustawieniach xboxa pogmeraj
     
  9. Kacper Bałdyga

    Kacper Bałdyga Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki, wszystko działa jak należy :> !
     
  10. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Zamykam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum