1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czarne pasy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Xervan, Lipiec 10, 2012.

  1. Xervan

    Xervan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Witam mam taki problem.Na początku kiedy kupiłem Xboxa360 grałem na TV na kablu component i wszystko było OK ale po jakimś czasie byłem zmuszony kupić kabel VGA i grać na monitorze ale do rzeczy dziś podłączam Xboxa do telewizora odpalam na kablu HDTV w ustawieniach ustawiam 1080p i co? Po bokach ekranu są czarne pasy a ekran jest trochę za wysoki i ucina trochę na górze i na dole a pytanie 1(ważne) jest takie czy da się coś zrobić żeby ekran był dobrze ustawiony? Pytanie 2 (mniej ważne) na monitorze ustawiam rozdzielczość 1440x900 tak jak mam normalnie na kompie ale pasy są na górze i na dole a obraz w menu jest trochę rozmyty ale w grze jest Ok i czy da się to jakoś dostosować do monitora żeby wszystko było OKKKK/

    Czekam na odpowiedz z góry dzięki:peaceful::peaceful::peaceful:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzemyk12345

    krzemyk12345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    77
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Usatwienia telewizora(pilot)
    Ustawienia monitora(pod ekranem)
     
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Zresetuj konsolę do ustawień fabrycznych :)
     
  5. Xervan

    Xervan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Ale przecież wszytko jest ok na monitorze jak podpięty jest kąp, telewizor tęż jest ok ale gdzie nie podłącze xboxa to jakieś pasy i złe rozdzielczości
     
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Dlatego zresetuj xboxa 360 do ustawień fabrycznych :)
     
  7. Xervan

    Xervan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
  8. Xervan

    Xervan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    OK temat można zamknąć poradziłem sobie :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum