1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czarno biały ekran! POMOCY

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Pepsi, Marzec 20, 2009.

  1. Pepsi

    Pepsi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam dzisiaj kupił Xboxa 360 no i jak właczam jest czarno -biały ekran mam tv lcd LG bodajze 24cali. POMOCY
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Czy podłączasz Xboxa do TV ?
     
  4. Pepsi

    Pepsi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ta ,wszystko jest podłączone
     
  5. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Sprobuj odłączyć i podłączyć kabel od tv w xboxie mi sie parę razy zdarzyło tak jak miałem źle podłączony ten kabel!
     
  6. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Tam brakło litery

    Czy"M" podłączasz xboxa do TV ? Component ? Composite ? HDMI ? VGA ?

    Coś mi sie wydaje ze Component , z ustawieniem na TV a nie na HDTV
     
  7. bit4you

    bit4you Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2007
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nidzica
    A obsługuje twój LCD obydwa systemy NTSC i PAL ?
     
  8. Pepsi

    Pepsi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sorry za pomyłkę ale moj telewizor niejest lcd ,u rodzicow ktorzy maja lcd działa niestety u mnie nie ;/ Ostatnio czytałem że kabel rgb może pomóc i będą kolory ,czy to prawda?
     
  9. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Czym podłączasz do TV ???
     
  10. Pepsi

    Pepsi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no więc mam kable z trzema czinczami i kabel z 6 czinczami .
     
  11. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    I na oby dwoch masz czarno biały obraz ?
     
  12. Pepsi

    Pepsi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak
     
Wczytywanie...

Poleć forum