1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czarny ekran. Czy moge sam updateowac Lt?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Morele, Sierpień 7, 2012.

  1. Morele

    Morele Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z odpaleniem gry naruto shippuden ultimate ninja storm generations...wladam nagrana gre do napedu(Hitachi LG) i jest tylko pokazane "Zagraj w gre"(niema zadnego obrazka jest tylko ten napis) po nacisnieciu przycisku robi sie czarny ekran i po chwili wraca do menu. Lt mam 2.0 albo nizej(najprawdopodobniej mam 1.91) gra wazy 8.13(tak wiem jest to xgd3 i nie bedzie mi dzialac bez zadnej przerobki)....wiec znalazlem poradnik jak zrobic zeby dzialo i znalazlem taki program "Xbox Backup Creator" wszystko zrobilem tak jak w poradniku i zaczalem nagrywac programem ImgBurn(opcja TurneCat) co robie zle? Mam dasha 13599 moge jakos sam zaktualizowac lt?

    Z gory dzieki za pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    wgraj lt 2.01 . Zadziała tylko jeśli to jest twój fabryczny napęd z konsoli nie wymieniany.
     
  4. Morele

    Morele Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A moglbys mi powiedziec jak mam to zrobi(wiem wiem mam google ale nic nie mogelem znalesc) albo jakis link do poradnika?
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    1 osoba to lubi.
  6. Morele

    Morele Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wielkie dzieki ziooom ;D
     
  7. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Przecież on ma Hitachi. Nie będzie działać bo nagrywasz sposobem Truncate a przy Hitachi trzeba mieć kopię 1:1, która zrobisz tylko nagrywarką IHAS z LT Burner MAX.
     
  8. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Co mu dajesz rady nie na ten napęd? Przeczytaj jeszcze raz jego post a wpadniesz na to że napisał nie o samsungu
    2.0 w napęd i gry ihasem wypalić działać będą.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum