1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czarny ekran Gears of war3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pati3400, Październik 7, 2011.

  1. pati3400

    pati3400 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    wejherowo
    witam
    problem mam jedną kopię z gear'sami jak uruchamiam ją na swojej konsoli to jest czarny ekran, natomiast u kumpla ta sama płytka idzie, dodam że razem przerabialiśmy konsole na lt 2.0 u tego samego gościa i w tym samym czasie.. co może być przyczyną takiego stanu rzeczy?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. seba24

    seba24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Częstochowa
    Dołączam się do pytania. Mam to samo, zt ym że juz troche pograłem w niego.Któregoś dnia włączam GoW 3 - odpalają sie dwie scenki z producentem gry i dalej stoi- czarny ekran :(
    Posiadam LT 2.0 i najnowszego dasha .
     
  4. skrzydel5

    skrzydel5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Próbujcie włączyć parę razy i wyłączyć aż do skutku. Od jakiej grupy mieliście obrazy? Polecam SRT
     
  5. lysiutki

    lysiutki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    A jaki napędy? Samsungi i starsze Hitachi mają problemy z odczytem gier z XGD3. Spróbuj coś innego, z nowych gier, np. driver:sf io zobacz czy to samo.
     
  6. seba24

    seba24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Częstochowa
    Napęd LiteON, Driver chodzi bez problemów. Obraz prawdopodobnie od SRT. Chyba trzeba ściągać Comlex;y i Rrody :))
     
  7. skrzydel5

    skrzydel5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Ja mam SRT i działa na jakiś "no nejmach" z firmy Esperanza
     
  8. seba24

    seba24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Częstochowa
    Jednak mam wydanie RRod, sprawdze i nagram wydanie od SRT , może faktycznie w tym tkwi problem .
     
  9. allegro

    allegro Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    w starszych nagrywarkach nie radza sobie piraty to wiadomo:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum