1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czarny ekran gta V

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez aresik997, Listopad 25, 2013.

  1. aresik997

    aresik997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pomorskie
    Cześć.
    Wczoraj kupiłem xbox 360 elite przerobiony ale nie pytałem jaki ma lt.
    Nagrałem gta V na płytę i na początku wyskakiwało cos takiego : Gra wymaga aktualizacji która nie została znaleziona.
    Wgrałem dashboard : 2.0.16203.0 i teraz gdy włączam jest czarny ekran, raczej to nie wina lt bo kinect star wars chodzi normalnie.
    Co może być przyczyną ?
    Grę pobrałem z tej stronki : WYMODEROWANO

    Zakaz linków do nielegalnego contentu - #Jabar
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Spróbuj nagrać jeszcze raz.
     
  4. aresik997

    aresik997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pomorskie
    nagrywałem 2 razy raz Imgburn ,a drugi raz clonecd.
    A i zapomniałem powiedzieć ,że włącza się czarny ekran i po 3-4 sek wchodzi do interface'u konsoli.
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Rozumiem, że content jest dobrze zainstalowany?
    Którym poradnikiem nagrywałeś grę, pod LT 2.0 czy 3.0 ?
     
  6. aresik997

    aresik997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pomorskie
    Tak dobrze. A gre nagrywałem pod lt 2.0 ,a następnie pod 3.0 i ani ten ani ten nie działa ani na starym dashboardzie ani na nowym.
     
  7. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    nie rozumiem co masz na myśli pisząc na starym dashboardzie. Ma być 16537 i w napędzie LT3 i gra wypalona pod LT3 + dysk twardy w konsoli z zainstalowanym Contentem i musi działać!
     
  8. aresik997

    aresik997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pomorskie
    Ok wgram ten dashboard i napiszę co się dzieje, jak to nie zadziała to pobiorę inną grę z XDG3 i wtedy sprawdzę.

    ------------------- edit.

    Nagrałem ten dashboard (16537) który podał kolega powyżej, i nic sie nie poprawiło, tak naprawde to nawet nic nie dało, włączam grę, robi się czarny ekran i spowrotem do interface'u . Już nie wiem czego to wina naprawde, może tej gry ? W każdym bądź razie pobieram farcry 3 i zobacze czy odpali czy może będzie tak samo. A wy podajcie inne możliwości jak możecie.


    // Nie pisz post pod postem, korzystaj z opcji Edycji.ESLORD
     
  9. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    No to powiem ci że skoro to dalej nie działa, to najprawdopodobniej twoja konsola nie ma ani LT2 ani LT3 tylko coś starszego, najlepiej udaj się do szpeca który przerabia i ci to sprawdzić i zrobi aktualizacje. Ewentualnie możesz podjąć próbę flasha na własną rękę...tutorial w dziale LT na forum.
     
  10. aresik997

    aresik997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pomorskie
    Skoro nie ma lt2 ani lt3 to dlaczego działa kinect star wars jak i kinect sports season 2 ? Na własną rękę nie przerobie bo się boję ok konsolkę.
     
  11. aresik997

    aresik997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pomorskie
    Nagrałem tego FarCry3 pod lt 3.0 i jest to samo, grę przepuściłem przez ABGX360 i wszystko było Ok. Nagrałem przez ImgBurn, wyskoczył błąd ,że jest za mała płyta i robiłem tak jak w poradniku, weryfikacja przebiegła pomyślnie tak ,że to nie wina nagrywania ani samej gry, ma ktoś jakiś pomysł ? czy pozostaje tylko oddać do jak to kolega wyżej napisał "Szpeca" aby mi to sprawdził ? Jeśli tak to czy znacie kogoś na pomorzu blisko Gdańska ?

    ---------------Edit.

    Dowiedziałem się na innym forum ,że pomogła kolesiowi zmiana napędu w pc na Lite-on ,załatwiłem od znajomego taki napęd i jak będe miał płytę to w najbliższym czasie spróbuje coś nagrać.

    A wy jak myślicie to pomoże ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum