1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czarny ekran po starcie gry Supremacy MMA

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pigula4121, Październik 4, 2011.

  1. pigula4121

    pigula4121 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich !
    Posiadam xbox 360 elite Jesper z dash (2.0.13599), 2 tyg temu przerobiony, nagrałem tą gre na płytkę Verbatim DVD+R DL, konsola wyświetliła gre lecz po starcie czarny ekran i nic .... Myślałem że może gra ma zły wave więc przerobiłem na wave 4 i znowu to samo, druga płytka nie śmiega. Jakie wave powinienem robić na moją konsolę ?? I jaki jest powód nie działającej gry ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pegazus69

    pegazus69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeżeli przerabiałeś 2 tyg temu to na 99% masz lt 1.91 tak więc wave nie ma znaczenia. Przepuściłeś grę przez abgx? Możliwe, że sciągłeś wersje ntsc.
     
  4. krasnal1992

    krasnal1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    nie bylo by czarnego ekranu przy ntsc.
     
  5. pigula4121

    pigula4121 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gierka jest Region Free, cos tam zrobiłem z tą grą w abgx, stworzył mi się plik dvd do wypalenia gry, ale nie wiem czy dobrze zrobiłem to co należy tam zrobić ;D
     
  6. pegazus69

    pegazus69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jest wiele tematów o nagrywaniu...
     
  7. fisherexe

    fisherexe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagralem ta gierke ihasem i nagralo poprawnie weryfikacja poprawnie..lecz po wlaczeniu gry i wybraniu zawodnikow i areny konsola sie wylacza jaki moze byc tego powod?
    posiadam LT 3.0 czy to wina dashboardu?
     
Wczytywanie...

Poleć forum