1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czarny ekran po włączeniu gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adam107, Marzec 30, 2012.

  1. adam107

    adam107 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam nagrałem grę na płytę i odpaliłem ją na xbox 360 normalnie została wykryta ale jak włączę ją to pojawi się czarny ekran i wraca z powrotem do menu informacje o grze również nie pokazuje. co może być nie tak źle nagrana płyta czy co?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mRb

    mRb Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Los Santos
    Jaka jest to gra? Pewnie xgd3... Jak ją nagrywałeś oraz jaka masz przeróbkę?
     
  4. adam107

    adam107 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. mRb

    mRb Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Los Santos
    Wyskoczył Ci jakiś błąd podczas wypalania? u mnie na zwykłej nagrywarce nagrywanie gier xgd3 było loterią raz działało a raz nie.
     
  6. adam107

    adam107 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    właśnie nic nie wyskakiwało wszystko ładnie się nagrało
     
  7. mRb

    mRb Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Los Santos
    Nagrałeś grę a potem zweryfikowałeś nagrywanie(użyłeś opcji Verify)? Z jaką prędkością nagrywałeś?
     
  8. adam107

    adam107 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nagrywałem z prędkością 2,4x tak użyłem tej opcji
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  10. adam107

    adam107 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    teraz to już nic nie zrobię bo nie mam płyt. a ta nagrana nadaje się do wyrzucenia tylko?
     
  11. jaroo18

    jaroo18 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    obraz jest pewnie przygotowany pod lt 3.0, musisz ten obraz spatchowac pod lt 2.0 i dopiero wypalic imgburn'em (nie przepuszczajac przez agbx)
     
  12. adam107

    adam107 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  13. jaroo18

    jaroo18 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    "...Gry niemożna zainstalowac na dysku twardym ale wszystko działa - testowane na Lt 2.0 opcja truncate.
    ..."

    skoro nie mozna zainstalować na dysku to musi byc pod lt 3.0! (tzn pewnie chodzi o to ze po zainstalowaniu wywala bład) według mnie obraz gry jest przygotowany pod lt 3.0 i dlatego nie odpala pod lt 2.0, myśle ze w opisie jest błąd
     
  14. adam107

    adam107 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no ale w komentarzach piszą że pod 2.0 jest i nie trzeba nic przerabiać
     
  15. speed980

    speed980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Glowno
    Jezeli plik obrazu wazy np.7.14GB to jest LT 2.0 jezeli 8.14GB to LT3.0.Aha wlasnie sprawdzilem tego linka na 100% jest LT3.0.I wersji z polskim dubbingiem nie mozna instalowac na HDD.
     
  16. adam107

    adam107 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dobra nie będę się kłócił bo się nie znam to jak będę nagrywał ponownie to mam przerobić to na lt 2.0 z 3.0 i nie przepuszczać przez abgx?? tylko od razu wypalać ? i czym najlepiej clone czy imgburn?
     
  17. speed980

    speed980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Glowno
    Ja nagrywam imgburnem.Przeczytalem wszystkie posty z tego linka i wynika ze to 3.0 po rozmiarze pliku tez to latwo poznac a ten ma 8.14GB.I przez ABGX nie przepuszczaj bo ci topologie dogra.
     
  18. adam107

    adam107 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a trzeba jakoś ustawiać imgburn żeby dobrze nagrało płytę czy nic nie trzeba??
     
  19. speed980

    speed980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Glowno
  20. Mackuu

    Mackuu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przepraszam ,że wtrącam to tu , ale mam podobny problem jednak nikt mi w moim temacie nie chce pomóc : )

    Witam .

    Nagrałem gre Naruto Ultimate Ninja Storm : Generations na płytke verbatima , przerobiłem xbox backupem z lt 3.0 na 2.0 ,nagrałem imgburnem , odpalam gre w konsoli . Pokazuje się zagraj w gre , po czym jak odpale to robi sie na chwile czarny ekran i cofa mnie do głownego menu .

    Mógłby mi ktoś wytłumaczyć w czym jest problem ?

    Dodam ,że na xboxie chodzą mi takie gry jak . Naruto ultimate ninja storm 2 , fallout 3 , skate 2 , czy ufc unleashed 2010
     
  21. adam107

    adam107 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    przerobiłem na lt 2.0 i to samo mi wyszło czarny ekran i powrót do menu. może trzeba coś z konsolą zrobić czy co??
     
Wczytywanie...

Poleć forum