1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czarny ekran po włożeniu płytki do napędu!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Paweł Ostropolski, Listopad 23, 2011.

  1. Paweł Ostropolski

    Paweł Ostropolski Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Śląsk
    Jak wkładam nowego Assassina do konsoli to niby gra się załącza czarny ekran ciagle i po chwili wraca do menu glównego. Konsola przerabiana we wrześniu SLIM. Proszę o odpowiedz.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    a łączyłęś się z live do 72h? jak tak to dorwało cie nowe zabezpieczenie od ms
     
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Nie masz LT+2.0, musisz zaaktualizować FW.
     
  5. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    A inne gry z xgd3 ci chodzią (GOW 3, MW 3, i wile innych). Bo są dwa wyjscia albo nie masz nowego lt 2,0 albo masz cały czas konsole podłączoną do neta i wgrała ci się cicha aktualizacja która blokuje gry z xgd3 i a.p 25
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Najprawdopodobniej nie ma LT+2.0, napisał że przerabiał we wrześniu, a we wrześniu to ja aktualizowałem do LT+1.91
     
  7. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    Ale chyba we wrześniu nie można było przerobić slima pod 2.0 bo jeszcze nie wyszedł tylko dla FAT, więc musisz wgrac 2,0
     
  8. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    to chyba inny błąd był jakby miał 1.91
     
  9. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    spekulacje, domysły a może niech sie gościu najpierw wypowie na temat tych problemów co mu wymieniliscie?
     
  10. Paweł Ostropolski

    Paweł Ostropolski Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Śląsk
    No więc tak mialem podpięty do liva chyba 17 w czwartek ostatni raz potem odlączylem bo się dowiedziałem o aktualizacji, inne gry nie sprawdzałem ale podejrzewam ze chyba nie pójda. Czyli musze dać jeszcze raz do przeróbki, tak?A i jesli chodzi o to czy mam 1.91 czy 2.0 to nie mam pojęcia, zielony jestem w tej sprawie.
     
  11. Revok

    Revok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Jeśli przerabiałeś xbox'a we wrześniu to na 100% nie masz LT+2.0, ponieważ w/w FW pojawiło się na początku października.
     
  12. Paweł Ostropolski

    Paweł Ostropolski Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Śląsk
    Przerabiany był pod koniec sierpnia, początkiem września. Czyli rozumiem że znów musze dać go do przeróbki. ;/
     
  13. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Tak, bo pojawiły się nowe zabezpieczenia, ale za aktualizacje płacisz 30-50zł zależy od serwisu, nie jak za przeróbke.
     
  14. Paweł Ostropolski

    Paweł Ostropolski Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Śląsk
  15. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    to chyba po dobrej znajomości około 100zl to się zgodze i lt 2.0 nie nadaje się już na xbox live i bo powodu cichej aktualizacji na live od ms
     
  16. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Ale mi chodzi o aktualizacje nie o przerabianie xboxa pierwszy raz... Mi gościu mówił 40 zł
     
  17. Paweł Ostropolski

    Paweł Ostropolski Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Śląsk
    Mnie przeróbka kosztowała ok. 200zł, zobaczymy jak bedzie teraz.
     
  18. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    nie spodziewałbym się tych 40 zł..
     
  19. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Ja przerabiałem w Bydgoszczy ul.Magnuszewska 6 może to komuś coś mówi. Za przeróbke wziął 120zł (slima przerabiałem) a za aktualizacje na LT+1.91 40 zł.
    Teraz już sam se aktualizuje te LT :D
     
  20. piz

    piz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Temat trochę stary, ale mam podobny problem. Dziś przyszedł do mnie zamówiony xbox, wg. sprzedawcy posiada LT 2.0, niezbanowany. Na dobry początek kupiłem oryginalną Forze 4, po włożeniu płyty występują objawy jak w pierwszym poście - gaśnie ekran, a na konsoli mruga czerwona dioda (wyjęcie płytki nie przywraca sprawności, dopiero restart). Co jest nie tak, i czy da się to naprawić w domowych warunkach?
    Pozdrawiam
     
  21. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    napęd po sporfie prawdobnie( zamieniony napęd)
     
Wczytywanie...

Poleć forum