1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czarny ekran POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez slawekwola, Styczeń 25, 2011.

  1. slawekwola

    slawekwola Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam
    po przerobieniu xboxa i włorzeniu nagranej przez siebie gry konsola widzi grę, da się ją zainstalować lecz gdy chce ja uruchomic pojawia się czarny ekran i konsola się zawiesza. Proszę o pomoc!!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. slawekwola

    slawekwola Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. Cool sonfil

    Cool sonfil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wroclaw, Poland, Poland
    tak jest za nowa
    !!!!
     
  6. slawekwola

    slawekwola Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  7. Cool sonfil

    Cool sonfil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wroclaw, Poland, Poland
    no ta gra ma hacka
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Przelec obraz abgx tu masz linka wgra patcha i nagraj bedzie dzialac tu masz linka do programu abgx360 - Download
     
  9. slawekwola

    slawekwola Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a GTA IV będzie działać??
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  11. slawekwola

    slawekwola Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    do najnowszej przeróbki nie trzeba patcha
     
  12. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    CZYTAJ PORADNIKI zamiast p****.

    Polecam ten:
    Oprogramowania[tutorial]-sprawdzanie-kopii-gier-dla-ixtreme-lt-42393.html
     
  13. danielos80

    danielos80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    gta IV bedzie śmigać, nfs i AC też ale musisz je przez ABGX'a przepuścic i spatchować APP2.5
     
  14. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    skoro wiesz lepiej to radz sobie sam..
     
  15. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    do nfs:hp i ac:b trzeba patche AP25
     
  16. Cool sonfil

    Cool sonfil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wroclaw, Poland, Poland
    no jakoś włączył
     
  17. djaku22

    djaku22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no to sie nie dziw musisz abgxem przeskanować ;p
     
  18. slawekwola

    slawekwola Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    skanowałem i wszystko w porządku ale jak pożyczyłem grę od kumpla zpatchowaną to jej nie czyta
     
  19. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    najnowszy iXtreme LT+ ma zabezpieczenie przed oflagowaniem konsoli przez
    źle przygotowany obraz gry ,jeżeli masz czarny ekran i konsola sie zawiesza
    tzn. że płyta z grą została źle przygotowana i nagrana i tyle..... kosz
     
  20. slawekwola

    slawekwola Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to dlaczego u kumpla gry smigaja a umnie ich nie widzi a jak zainstaluje tak jak mi mówił
    ten co przerabiał konsole ze niewolno patchowac to konsola je widzi da sie nawet zainstalować
    ale jak uruchamiam to pojawia się czarny ekran gra jest sprawdzana programem ABGX i wszystko dobrze
     
  21. slawekwola

    slawekwola Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    F5.
     
Wczytywanie...

Poleć forum