1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czarny ekran w czasie gry batlefield hardrine

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Tomon007, Listopad 22, 2015.

  1. Tomon007

    Tomon007 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam. Nagrałem grę batlefield hardline pod Lt3.0 nagrywarka sh-s223f i gdy uruchomie dvd1 prosilo mnie o aktualizacje więc ja zrobiłem bo inaczej nie mogłem uruchomić gry. Pojawiło się instalowanie gry 3,3gb i po instalacji pojawił się czarny ekran i nic się nie działo a płyta się krecila. Proszę o pomoc. z góry dziękuję

    Dodam jeszcze że pierwszy raz nagrywalem grę na Xbox 360 więc jeszcze nie mam dużego doświadczenia przy tym

    Pomoże mi ktoś czy nikt nie wie?
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Listopad 25, 2015
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BialyGTi

    BialyGTi Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2015
    Posty:
    720
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    cos musiałeś zle nagrać nie wyskoczyl jakis bład ?? jak weryfikacja

    abgx360 dograł topologie ??

    chlopie co my mozemy jak za malo informacji do jakiekolwiek pomocy na odległość potrzeba wszystkie informacje jakie ustawienia itd
     
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28050
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Źle nagrana płyta.
     
  5. Tomon007

    Tomon007 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Z abgx360 wszystko poszło bez problemów. Wszystko na zielono, topologia dograna, ustawienia brałem z poradników.a imgburn też ustawialem z poradnika ale myślę że tu był problem bo dużo błędów było. Tylko nie wiem dlaczego bo ustawialem identycznie jak tu. http://xboxforum.pl/threads/nagrywanie-gier-pod-lt-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3.78079/ ale to jest poradnik dla ihasa 124b może w tym problem ze te ustawienia nie są do zwykłych nagrywarek albo moja nagrywarka nie jest do takich gier dobra?
     
  6. Dabarter

    Dabarter Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2015
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Używałeś burner max'a payload?
    Do nagrywarki innej niż ihas rev. B powinieneś nagrywać razem z Burner max payload tool
     
  7. Tomon007

    Tomon007 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak powiekszylem pojemność płyty tym programem. będę nagrywał jeszcze raz tylko ze juz gears of war 3. Opiszę dokładnie jak robię. I wtedy ewentualnie moje błędy poprawicie.
    Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum