1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czarny ekran, Wywala do głownego menu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez juri22b, Listopad 4, 2011.

  1. juri22b

    juri22b Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Siema
    Gdy wkładam do napędu grę z xgd3 (LOTR, BF3) robi sie czarny ekran i wywala do menu.
    Czy powód to Stary LT? Przerabiałem na początku października wiec nie wydaje mi sie bym mial inny niz 2.0.
    Używam płyt Verbatim, różnych nagrywarek, programów cdclon i imgburn.
    W sumie na te 2 gry straciłem 6 płyt, z każda jest tak samo.
    PROSZĘ O POMOC
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krycha0711

    krycha0711 Banned Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    80
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szastarka, Poland
    jaki naped??napewno nie spoof??upewnij sie jaką masz przeróbke i przede wszystkim to jest problem w konfiguracji programu do nagrywania, najnowszy img + konfig dobry załatwi sprawe
     
  4. juri22b

    juri22b Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No przerabiałem miesiac temu to raczej 2,0
    Gry z xgd3 nagrywam podobnie jak z xgd2 wiec moze masz racje ze zle skonfigurowane a moglbys mi powiedziec co?
     
  5. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Człowieku co ma napęd do tego, jaki spoof??? Jaki config????? Do każdej gry w 99 % jest plik dvd, który cały konfig ma w sobie. Nie ma autor LT 2.0 i to tyle w temacie.
     
  6. juri22b

    juri22b Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ok dobra Laki spokojnie, sory jestem zielony jesli chodzi o Xa to co mam zrobic z tym spoofem zeby działało??
     
  7. remi82

    remi82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chłopaku, masz wgrać LT 2.0 lub jeżeli masz napęd samsunga to LT 2.01, masz stara przeróbkę i tyle

    Wysłano z GT-I9100 z użyciem Tapatalk
     
  8. maly126

    maly126 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie chce krakać, ale..

    czy konsole masz od nowości czy kupowana z drugiej ręki?
     
  9. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Żaden spoof. Po prostu najprawdopodobniej nie masz LT 2/0 i gry nie chodzą.
     
  10. juri22b

    juri22b Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    konsole mam kupiona normalnie ze sklepu, nie była wczesniej uzywana
     
  11. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    No to musisz przerobić na LT 2.0. Na początku października nie był czasem jeszcze 1.91? A nagrywałeś wedługo poradników z forum?
     
  12. juri22b

    juri22b Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Przerabiałem na giełdze samemu sie boja grzebac w konsoli ;)
    A nagrywam zgodnie ze wszystkimi poradnikami i z radami dobrych uploaderow na poszczególnych forach.
    Nagrywam podobnie jak te z xgd2 czyli moze nie do konca dobrze...
    A i przy okazji znajduje sie na tym forum jakis poradnik jak samemu przerobic konsole? (moze sie odwaze :D)
     
Wczytywanie...

Poleć forum